lifestyle

Tallinnan ravintolat – Von Krahli Aed

Tällä kertaa viimeinen postaus Tallinnan ravintoloista, sillä näillä näkymin ei tule tehtyä reissua sinnepäin ainakaan lähiaikoina. Jätin teille tämän reissun parhaimman viimeiseksi, nimittäin Von Krahli Aed (Ratakaesvu 10) oli myös minun kahden viikon työreissun viimeisen illan ravintola. Ja aivan upea päätös olikin!

Meitä oli enää kaksi työkaveria jäljellä viimeisenä iltana ja onneksi pääsimme Von Krahli Aediin syyslomaruuhkasta huolimatta. Emme olleet varanneet minnekään pöytää, koska aina jostain jotain löytyisi.

Meidät ohjattiin alakertaan istumaan. Von Krahli Aedin idea on terveellinen virolainen ruoka, mutta tämä ei ole kasvisravintola, kuten sisarensa Vegan Restoran V. Itse vedin valitsin – yllätys, yllätys – kalaa, tällä kertaa taimenta.

von_krahli_aed

Jälkiruoka sai viereisessä pöydässä olevat amerikkalaiset nauramaan – sekä tilaamaan sen myös. Nimittäin Magic Mushrooms oli nimenä sellainen, että oli pakko ottaa. Gin-sorbettia sekä kikherneistä tehtyjä marenkeja – tietysti sienen muotoisina. Oli muuten hyvää!

von_krahli_aed_magic_mushrooms

Kyllä oli kauniita annoksia! Ja ihana ilmapiiri. Sekä hyvää viiniä. Suosittelen erittäin lämpimästi!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.