Uncategorized

Tallinnan ravintolat – Manna La Roosa

Stockmannin Hullujen Päivien jälkeen lähdimme työkavereiden kanssa etsimään ravintolaa ja päädyimme myrkynvihreän puutalon eteen. Tässä talossa sijaitsee kaksi ravintolaa Tai Boh sekä Manna La Roosa. Manna La Roosa tuntui kutsuvammalta, joten menimme sisään. Meitä odotti erittäin eklektisesti sisustettu ravintola ja baari. Yhden huoneen seinät ja katto oli päällystetty foliolla, johon oli sitten kiinnitetty tauluja, ruusuja tai pääkallo. Talossa on toiminut ennen esim. apteekki. Menussa on selitetty tarkasti talon historia, joten kannattaa sekin lukaista läpi.

manna-la-roosa-tallinn

manna-la-roosa-tallinn

Minä halusin kokeilla jotain ravintolan omia drinkkejä, joten valitsin Manna Sin Ginin – gin on mun ehdoton alkoholivalinta eikä kirsikan ja greipin yhdistelmäkään kuulostanut huonolta. Drinkki oli todella maistuva!

manna-la-roosa-tallinn

Ruokien tulossa kyllä kesti pieni ikuisuus – yli puoli tuntia, vaikka ravintola ei ollut edes täynnä. Mutta oma tonnikala-annokseni oli odottamisen arvoinen. En ole pitkään aikaan syönyt niin hyvää ruokaa. Annoskoko oli sopiva meille naispuolisille, eikä hintakaan paha (19 euroa) – tonnikala kun ei ole halvinta pihvimuodossa muutenkaan. Toinen työkavereistani söi kesärisoton (valkosipulia, vuohenjuustoa ja parmesania) ja toinen lohta. Molempien annokset olivat myöskin hyviä ja näyttivät upeilta.

manna-la-roosa-tallinn

Kuinka monta kertaa itsekin on Tallinnassa käynyt, eikä koskaan päätynyt Manna La Roosaan. Aivan ihana paikka! Suosittelen todellakin lämpimästi kaikille! Mekin toivottavasti pääsimme tällä viikolla käymään täällä uudestaan.

Manna La Roosa löytyy Tallinnasta osoitteesta Vana-Viru 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.