makeup,  shopping,  skincare

Tallinnan ekan viikon ostokset

Niin ekan viikon, vaikka edellisen viikon piti olla ainoa viikko. Mutta niinpä minä löydän itseni taas Tallinnan laivalta juuri tällä hetkellä. Tänään ja huomenna taas Virossa, lauantaina kanssa käymään ja sitten ainakin se ensi viikko vielä. Mutta valitettavasti ostokset luultavasti jäävät tähän, sillä Berliinin reissu heinäkuun alussa tulee viemään rahaa sen verran, että nyt on hillittävä.

Ei sitten puhuta samassa lauseessa siitä, että tilasin juuri jotain Puolan Sephoralta. EIKÄ siitä, että häihin on jo kolmisen mekkoa TAI siitä, että hain Missguidedin yhden tuotteen Postista eilen. Ehei.

Nyt puhutaan mun aika minimaalisista – ei kyllä euroissa – Tallinnan ostoksista. Osa tuli ostettua ihan pakon edessä.

Ensimmäisenä iski paniikki, sillä mukaani ottamani Laura Mercierin meikkivoide ei vaan toiminut, yhtään. Ensin kuitenkin päätin kokeilla sitä toisen pohjustajan kanssa – mukana oli vain Samparin mattaava – joten ostin NYXin Angel Veilin. Ei auttanut, mutta Angel Veil tuntui mukavalta. Samalla päätin kokeilla voisiko meikinkiinnityssuihke auttaa – Glamglow’n pinkki uutuus on kiinnostanut jo vähän aikaa – ei auttanut sekään. Niinpä vaihtoon lähti itse meikkivoide, jonka ostin vasta toisena päivänä eli se ei ole kuvissa. Sain suosituksia niin Maybellinen Matte + Porelessista sekä L’Oreal Infallible Pro-Mattesta. Maybellinen sävy oli vaaleampi (105) joten se lähti mukaani.

tallinnan_ostokset

Garnierin sheet mask lähti käyttöön jo heti Tallinassa, oli oikein mukava, mutta vaikea sanoa auttoiko yhtään mitään muuta kuin toi kosteutta iholle. Batisten ostin, koska mukana oli vain jämät pikkupullosta – ei ollut Bare-tuoksua, niin mukaan lähti ihanan mausteinen Marrakech.

Ja viimeisenä, mutta ehkä kiinnostavimpana – minulle – mukaani lähti Renin Clearcalm 3 Clarifying Clay Cleanser. En ole mitään (muistaakseni) kokeillut Reniltä, joten teki mieli ostaa jotain kokeiluun brändiltä. Ja kaikki Blemish Prone -tuotteet tuntuvat omilta, varsinkin aina matkalla iho räjähtää, koska ihonhoito muuttuu sekä syön eri tavalla. Varsinkin sitä leipää tulee Tallinnassa puputettua, koska sitä saa ihan kaikkialla ravintoloissa.

Siinäpä ne! Jos nyt ei vähään aikaan ostopostauksia… Sitä sopii toivoa.

Oliko mukana vanhoja tuttuja tai uusia kiinnostavuuksia?

Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.