makeup,  skincare

Tällä hetkellä testissä

Kuten yleensä bloggaajilla, niin minullakin vaihtuu tuotteet – ihonhoito sekä meikit – sen mukaan, että mitä haluan testata ja mahdollisesti kirjoittaa blogiin seuraavaksi. Varsinkin ihonhoidon testaamisessa kestää kauemmin aikaa, sillä parissa viikossa ei näe kunnon vaikutusta vielä. Joskus yhden purkin jälkeen pystyy vasta sanomaan, että oliko tuote hyvä vai ei – niinpä jotkut päätyvät blogiini ekan kerran kuukauden loppuneiden postauksissa.

Meikeistä mulla on ollut jo pidempään Kat von D:n (Barcelonasta asti siis) Lock-It Powder testissä. Enkä vieläkään ole ihan hirveän varma, että mitä mieltä siitä olen. Onko se mahtava, hyvä vai ihan ok? Mä olen jopa pari kertaa testannut sitä Laura Mercierin puuterin kanssa samaan aikaan, mutta pakko jatkaa testauksia myös nyt talvella, koska mun iho muuttuu kuivemmaksi – ja Kat von D ei ole niin kuivattava kuin Laura Mercier. Ihan varmasti kerron enemmän, kunhan saan vain päässäni tehtyä päätöksen.

glamglow glowsetter

Glamglow’n Glowsetter on niin epätyypillinen meikkisuihke minulle, kun vaan joku voi olla. Rasvoittuvan sekaihon omaavana en yleensä koskaan osta mitään dewy-suihketta. Tämä ei kuitenkaan ollut niin paha kuin ajattelin, joten olen vähän eksyksissä, että onko tämä nyt hyvä vai ei – talvella tämäkin voisi toimia paremmin, kesällä dewy iho löytyy ihan omasta takaa.

ren clearcalm cleanser

Ihonhoidon puolella putsarina testissä on Renin Clearcalm 3 Clarifying Clay Cleanser – niin paljon cl-yhdisteitä, että nimen ääneen sanominen ei kuulosta oikealta. Tämä on outo! Tämän takia en ole muodostanut mielipidettä tässä viimeisten viikkojen aikana vielä täysin puolesta tai vastaan.

Ihan täysin uutena seuraavaksi testiin lähtee Cremorlabiltä pari tuotetta sekä The Ordinarylta ainakin happokuorinta. Yritän olla vaihtamatta kaikkia ihonhoitotuotteita kerralla tai muuten on hankala sanoa, että mistä hyvä tai huono muutos johtui.

Näiden lisäksi on varmaan käytössä monta tuotetta, joista en ole välttämättä edes kertonut täällä blogin puolella, muttei nyt tule mieleen.

Mistä testissä olevasta tuotteesta haluaisitte kuulla lisää?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.