Uncategorized

Taivaallista tuuheutta

Olen varmaan täälläkin maininnut, että en tykkää tuuheuttavien kuivashampoiden tai hiuspuutereiden jättämästä tahmaisuudesta. Tykkään, että hiukseni tuntuvat puhtailta ja liukkailta. Kuitenkin päätin tarttua tähän Batisten uudehkoon tuotteeseen, kun tavallinen kuivashampoopulloni loppui.

oobd_batiste_heavenly_volume_1

Batisten sivuillakin kerrotaan, että tämä ei jätä hiuksiin tahmaista tunnetta – mitä ei taas mainita XXL:n kohdalla. XXL ei sopinut minulle yhtään, sillä se teki hiuksistani likaisemman näköiset kuin mitä ne alunperin olivat. XXL:ssä on parempi pito, joten se sopii paremmin paksummat tai tuuheammat hiukset omaaville.

Heavenly Volume tuoksuu makean hedelmäiselle, mielestäni aika “normaalille” Batistelle. Tuoksu on ok, ei mitenkään hyvä eikä huono. Se ei myöskään jää hiuksiin, joten jos tuoksu ei miellytä, niin itse en ainakaan sitä haista hiuksissani myöhemmin.

oobd_batiste_heavenly_volume_2

Tämä tuote saa hiukseni näyttämään tuuheammilta ilman, että hiukset tuntuvat painavilta ja kovilta. Tämä myös pitää rasvaisuuden pois hyvin eikä loppupäivästäkään saa hiuksiani näyttämään raskailta tai kuivashampoon kuorruttamilta.

Ehdottomasti paras tuuheuttava kuivashampoo suomalaisen ohuille hiuksille. Suosittelen kokeilemaan!

Tuote saatu blogin kautta

One Comment

  • -klaudia

    Kiitos tästä vinkistä! Mä en tykkää yhtään kuivashampoiden jättämästä mähmäisestä tunnusta. En edes ymmärrä sitä shampoo-termiä niiden yhteydessä. Mulle tulee kyllä likasempi fiilis, kun sellaista mähmää tukassa ja päänahassa. 😛 Tuuheuttakin saan paremmin tupeeraamalla eikä tukka näytä likaiselta. Tätä voisi harkita testattavaksi, jos pärjäisi tupeeraukselle. Siinä meinaan se hiuksien selvittely voi viedä aikaa. Tämähän ei kovin kalliskaan taida olla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.