body,  hair,  makeup,  skincare

Syyskuun loppuneet

Meinasin ensin kirjoittaa, että elokuun loppuneet. Tajusin sitten, että nyt on jo lokakuu. Mitä syyskuullekin tapahtui? Sehän vasta alkoi. No, nyt on miehen synttärikuukausi, sitten lapsen synttärikuukausi ja sitten onkin jo joulukuu. Kai pitää kohta aloittaa joululahjapaniikki.

Mutta ennen joululahja- (tai muutakaan) paniikkia, katsotaan vähän, mitä tuotteita sain kulutettua syyskuussa loppuun. Niitä ei ihan hirveästi ole, mutta halusin mieluummin tehdä tämän nyt kerran kuukaudessa kuin kasata järkyttävän kasan, eikä kukaan jaksa lukea postausta kokonaan.

batiste_biozell

Hiustuotteista loppui kaksi täysikokoista Batistea, yksi minikokoinen Batiste sekä Biozellin hopeahoitoaine*. Batistea löytyy varastosta jo enemmänkin. Biozellin hoitoaine oli ihan ok, yksinään en sitä ikinä käyttänyt, vaan yhdessä saman sarjan hopeashampoon kanssa. Kaksistaan nämä taittoivat hillitysti hiusteni kellertävää sävyä.

l'occitane_yankee_candle

Vartalotuotteita loppui yksi – L’Occitanen mantelisuihkyöljy*, jota olen käyttänyt sheivaamiseen. Talvella tämä on ollut tosi hyvä myös ihan suihkugeelinäkin. Tällä hetkellä testissä on L’Occitanen uutuus, joka voi jopa pestä tämän tuotteen kuusi-nolla. Vaikka yleensä en loppuneita kynttilöitä täällä esittele, niin tämä Yankee Candlen Halloween-kokoelman Forbidden Apple on vain niin ihanan tuoksuinen, että pakko oli laittaa. Ja kävin ostamassa uuden viikko sitten (erilaisessa purkissa). Ihanan raikas omenatuoksu!

nip+fab urban_decay emma_hardie_pixi

Meikkituotteista loppuikin vain yksi – Urban Decay Primer Potion*. Tämä on ihan hyvä jokapäiväinen pohjustaja, muttei yksinään pidä pitkää päivää tai kunnon paksua meikkiä itselläni kauniina. Nip+Fabin Glycolic Fix Night Pads Extreme olivat tosi hyviä happokuorintalappuja yökäyttöön. Sen sijaan Pixi Glow Tonic on todella hyvä kevyempi happokuorinta jokapäiväiseen käyttöön – tätä käytän välillä aamuin-illoin. Pixiä löytyy lisää, mutta tällä hetkellä on testissä vahvempi Alpha-H:n Liquid Gold. Emma Hardien Moringa Cleansing Balm oli hyvä, mutta tällä hetkellä sen on pessyt Cliniquen Take The Day Off. Vaaleanpunainen purkki on joku korealainen huulinaamio – ei se kuuluisa Laneigen versio, vaan joku kopio. Tämä oli kyllä hyvä ja aamullakin tuote tuntui vielä huulilla ja huulet olivat pehmeät. Tällä hetkellä testissä on By Terryn klassikko Baume de Rose.

Oliko mukana omia suosikkeja?

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä / sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.