hair,  makeup,  skincare

Syyskuun loppuneet

Sisältää affiliate-linkkejä/
*-merkityt saatu PR-näytteinä

Hups, kohta on jo lokakuu loppunut enkä ole vieläkään käynyt läpi syyskuun loppuneita. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka loppuneita ei hirveästi ollut, niin kivempi käydä pienempi kasa läpi kuin kahden kuukauden loppuneet kerralla.

Mitä olisi loppuneet tuotteet ilman Batistea? No tämä on sellainen! Ihan oikeasti, ei yhtäkään Batistea loppunut – seuraavassa kuussa voikin sitten olla kaksi. Mutta Carmex loppui, joten ei nyt ihan radikaali loppuneet-postaus. Käytössä jo uusi Carmex, itse asiassa tässäkin kuussa loppui yksi, joten kohta luette taas loppuneista lisää Carmexia.

syyskuu loppuneet roskat

Kerroinkin jo aiemmassa postauksessani, että Lushin Veganesesta on tullut oma hiustenhoitoainesuosikkini. Ja kun tämä purkki loppui, niin kävin hakemassa uuden – isomman. Ei ole liian hoitava mun ohuille hiuksille, mutta tarpeeksi ettei päässä ole takkukasaa.

Oskian Renaissance Mask -minikoko tuli viime vuoden joulukalenterista. Lopultakin käytin sen loppuun ja täytyy sanoa, että kyllä tätä ehkä tulee vähän ikävä. Oli tosi ihana naamio – kirkasti ihoa ja kuori sitä hellävaraisesti (ei sisällä rakeita). 51 punnan hinta vaan vähän mietityttää, jonka takia en ole ostanut täysikokoista. Paitsi että CultBeautylta löytyy Renaissance Cleansing Gel ja Mask yhteispakkaus, jossa säästäisi 25%. Hmm…

Toinen ihana naamio, joka loppui on aivan ihana Peter Thomas Rothin Pumpkin Enzyme Mask. Tämä taas sisältää rakeita ja oikeasti kirvelee iholla. Tämän jälkeen iho on todellakin kirkkaampi ja pehmeämpi. Tuoksuu piparkakulta – tai kurpitsapiirakkamausteelta. Ihana, ihana naamio! En ole ostanut uutta ja tällä hetkellä ihoni on Acnatac-kuurin takia (seuraava postaus tästä asiasta) aika herkkä, joten ei ole ollut tarvetta tälle. Mutta tulen ihan varmana ostamaan jossain vaiheessa tämän naamion. Peter Thomas Rothia myy Eleven ja tämän naamion hinta on normaalisti 75,40 euroa, mutta nyt tarjouksessa 56,50 euroa! 150ml pakkaus riittää kyllä tosi pitkäksi aikaa, tuolla pienelläkin sai ainakin viisi käyttökertaa.

YA:n suihkugeeleistä* onkin pitänyt tehdä juttua erikseen. Sain kaikki kolme testiin ja mies on meillä näitä ahkerasti käyttänyt. Vielä on yksi odottamassa testausta. Erittäin toimivia suihkugeelejä, näitä saa Yliopiston Apteekeista sekä Egoista hintaan 7,80 euroa. Vihreä tee ja minttu oli miehen suosikki!

Kérastasen Reflection Touche Chromatique Cool Blond -sävyssä* oli kiva kemistinen koe aina suihkussa sekoittaa tätä naamioon. Itse en kuitenkaan suurta taittoa huomannut hiuksissani. Toisaalta en huomaa sitä juuri muunkaan kanssa, sillä omat hiukseni ovat luonnostaan hieman ihmeellisen sävyiset.

Nyx Professional Makeup‘n vanha Taupe-poskipuna murustui reunoilta, joten se lähti lopultakin roskiin. Tämä sopi omalle iholleni varjostukseen, riippuu varmaankin täysin omasta ihosta onko tämä liian lämmin, viileä tai punainen. Nämä tuotteet ovat uudistuneet enkä ole testannut uutta, se on kuulemma viileämpi kuin tuo vanha versio.

Gerard Cosmeticsin Slay All Day -meikinkiinnityssuihkeet ovat yksi omista suosikeistani, vaikka näiden tuoksu on TODELLA alkoholinen. En suosittele hengittämään, kun suihkitte tätä naamalle.

Olipa pitkä postaus parista tuotteesta. Oliko mukana suosikkeja?

2 Comments

    • Henna V

      No älä! Se on kyllä todella hyvä naamio ja tuo iso purkki kestää varmaan ikuisuuden, kun tuosta pienestä näytteestäkin sain monta naamiota käytettyä. Vähän epäilen, että mulla tuo iso purkki menisi vanhaksi ennen kuin käyttäisin – se menee aika tahmeaksi ja paksuksi jos on liian kauan auki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.