clothing and accessories

Syyskengät Vamokselta – sis. alekoodin

Tuote saatu PR-näytteenä / 
Sisältää affiliate-linkkejä

Sain valita itselleni Vamos-kenkäkaupan valikoimasta uudet syyskengät. Minulla on ollut jo pidempään etsinnässä nilkkurit, joissa on vähän korkoa, muttei paljoa. Tällä hetkellä omistan kahdet nilkkurit – toiset vetelevät viimeisiään ja toisissa on aivan liian korkea korko normikäyttöön, käytän niitä lähinnä vain töissä.

Valitsin nämä maltillisilla koroilla varustetut SoWhatin nilkkurit. Itse tykkäsin siitä, että näissä ei ole vetoketjuja, vaan nämä vedetään jalkaan ja venyke antaa juuri tarpeeksi periksi. Itselläni kun ei ole mitkään pienet jalat – korkeat, leveät ja koko 41 – niin venykkeelliset kengät voivat olla välillä tosi haastavia.

vamos sowhat

Näiden lesti tuntuu juuri sopivalta omaan jalkaani, eivät ole missään nimessä liian kapeat. Maltillisen koron takia nämä ovat myös todella hyvät kävellä pidempiäkin matkoja – siis, esim. shoppaillessa, en mä näillä vaeltelemaan lähtisi.

vamos sowhat nilkkurit

Näissä kengissä on lämmin vuori, joten ne pitävät jalat lämpiminä myös kylmemmillä ilmoilla. Kumipohjat tuntuvat myös tukevilta sekä ne tarraavat hyvin liukkaisiin lattioihinkin – jäillähän näitä en onneksi ole vielä voinut kokeilla.

Hintaa näillä kengillä on 69,95 euroa – ei paha.

vamos sowhat nilkkurit

Ja nyt teilläkin on mahdollisuus hankkia uudet syyskengät hieman edullisemmin, sillä loppuviikon (15.-16.9.2018) ajan Vamos tarjoaa 30% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla SUPERV30. Itse harkitsin hieman kumisaappaiden ostoa, ja Vamokselta löytyisi nämä supersöpöt liukuvärjätyt kumpparit.

Oletteko te hankkineet uudet syyskengät vai mennäänkö vielä vanhoilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.