lifestyle

Synttärisankari

Joku siis unohti tehdä tälle päivälle postauksen. Se oli minä. Eilen illalla kahden PR-tilaisuuden jälkeen en edes muistanut, etten ollut tälle päivälle mitään ajastanutkaan. Annettakoon anteeksi, sillä tänään on syntymäpäiväni.

Ja syntymäpäivän kunniaksi aion olla ostamatta meikkejä! Vähän outoa, myönnetään, mutta esim. pelkästään eilen tilasin 200 eurolla kosmetiikkaa. Paula’s Choicelta tilasin BHA-happoa ja finninhoitotuotteita, joten nämä tulevat ihan tarpeeseen. Ja kyllä sieltä BeautyBayltäkin tilattu silmänympärysvoide – 70 euroa, köh köh – tulee tarpeeseen, mutta se mukaan lähtenyt naamio ehkä ei (ostin purkin takia).

Ja kun laskee mitä kaikkea olen tässä kuukauden sisällä ostellut – hellou, Puolan Sephora ja Manchesterin kaupat – niin ihan hyvä vaan. Mennään tänään illalla syömään ja mies maksaa synttäri-illallisen.

Mieheltä sain jo etukäteislahjan – ja pahoittelulahjan kun en saa oikeaa lahjaani syntymäpäivänäni – ja se osoittautui pariksi suklaarasiaksi sekä shampanjapulloksi. Kyllä kelpaa!

Aamu ei ehkä niin iloisesti alkanut, kun oli lapsen koulutapaaminen lastenpsykiatrisella ja seuraavaksi menen kuuntelemaan läksytystä lääkärillä kohonneeseen verenpaineeseeni liittyen – mikä stressi, mullako? Ja joo, pitää laihduttaa ja joo, voisin syödä vähemmän suolaa.

Mutta näin minun torstaini. Toivottavasti tihkusade helpottaa ja saadaan aurinkoa. Huomiseksi aion ajastaa jotain järkevämpää.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.