lifestyle

Syksy on täällä!

Ainakin siltä nyt vaikuttaa, että syksy on lopultakin täällä. Ensimmäinen viileä syyspäivä, eilen vielä hikoilin ja valitin kuumuutta illalla.

Mutta mitä tämä syksy tuo tullessaan? Paljon kaikkea. Ensinnäkin työ on hektistä, sillä työmatkojen ja yhden projektin loppuunsaattamisen lisäksi tuuraan vielä omaa esimiestäni. Muutama muu projekti odottaa, että minulla olisi aikaa keskittyä niihin enemmän.

Tämän lisäksi päätin vielä testata, että selviänkö tämän lisäksi koulusta. Onnekseni kyseessä on vain toisen asteen tutkinto – nimittäin datanomin perustutkinto. Ajattelin testata, että olisiko musta tässä vielä korkeakoulun oppilaaksikin. Ja tällä hetkellä IT-puoli kiinnostaa enemmän. Mutta saa nähdä, vasta eilen tehtiin HOKS eli suunnitelma mitä mä sitten oikeasti opiskelen.

Teinillä on teini-ikä aika pahana nyt ja tämän lisäksi hänellä alkaa TET-jakso vähän yli viikon päästä.

Isotretinoiinikuuri on noin puolessa välissä, annostusta nostettiin vielä hieman. Niinpä minulla on sitten aika pahoja nivelkipujakin välillä. Huulet nyt kuoriutuvat, mutta se on sentään vielä siedettävää – kunhan kannan vähintään kahta huulirasvaa ja yhtä huulikiiltoa kokoajan mukanani.

Voitte siis kuvitella, että töiden ja koulun jälkeen tämä koneella istuminen ei ihan hirveästi innosta tällä hetkellä. Varsinkin, kun olen kesästä asti kärsinyt jatkuvasta väsymyksestä – kesälomalla nukuin 12h yöunia ja vielä päikkäreitäkin. Ja töiden jälkeen ei ole oikein energiaa mihinkään.

Onneksi lomaa on vielä pari viikkoa jäljellä loppuvuodeksi, joten saan vähän katkottua pimeää vuodenaikaa.

Mutta siis, hengissä ollaan, mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut – ja ehkä saan aikaiseksi postata kosmetiikastakin piakkoin. Olen kerännyt koko kesän loppuneita tuotteita – ja työmatkoilta ostellut lisää (ihan kuin niitä tarvitsisin).

Miten teidän syksy on alkanut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.