shopping

Superdrug-tilaus

Varmaan tosi järkevää heti declutter-postauksen jälkeen laittaa ilmoille uusi ostospostaus, mutta tässä tulee. Ja huomaatte, että meikkejä ei tällä kertaa ostettu kauheasti.

Tein työkaverin kanssa tilauksen Superdrugiin – hän kun halusi tilata Mitchumia sekä Original Sourcea sekä muutamia muuta juttuja, niin päätin itsekin vähän tilata varastoon muutamia juttuja.

Mitchum nyt tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Tällä kertaa tilasin kolmea erilaista – stick, roll-on ja gel. Geeliä en ole ennen tilannut, saa nähdä millainen on.

mitchum

Carmexikin on varmaan aika arvattava – tilasin kolme erilaista, sillä valikoima on aika suppea Superdrugissa verrattuna esim. Puolan tarjontaan.

carmex

Neutrogenan T-Gel on ollut ostoslistalla jo pidempään ja päätin sen nyt lopultakin ostaa. Mun päänahka on erittäin vaikeahoitoinen – se on joko liian kuiva tai liian rasvoittuva tai molempia yhtäaikaa – niin päätin kokeilla, että tekisikö tämä jotain sille. Tämä vain haisee ihan järkyttävän pahalle, mutta jos tämä toimii, niin kestän taatusti hajun.

neutrogena t gel

Olen nähnyt muutamassakin blogissa jo Real Techniquesin Brush Crush -tuotteita, joten päätin ostaa muutaman sarjasta – sekä yhden meikkisienen. Ostin poskipunasiveltimen sekä yhden luomivärisiveltimen. Olen huomannut, että viime aikoina olen tarttunut tosi usein jo omistamiini Real Techniquesin siveltimiin, joten lisä ei ole pahitteeksi. Pitäisi varmaan käydä siveltimetkin läpi ja heittää pois/lahjoittaa ne, joilla en tee enää mitään. Kiinnostaisiko teitä, että mitä siveltimiä käytän pääasiassa?

real techniques brush crush sponge

Meikkituotteita lähti mukaan vain kaksi. Ensimmäisenä kehuttu Makeup Revolutionin Conceal & Define -peitevoide. Tätä on verrattu Tarten Shape Tapeen, varmaankin lähinnä ison applikaattorin takia. Tästä enemmän, kun olen päässyt testaamaan tätä kunnolla.

revolution conceal define

Toinen meikkituote on L’Orealin Paradise Extatic -ripsiväri vedenkestävänä versiona. Normaali versio oli ihan ok, mutta katsotaan onko tämä vedenkestävä minkälainen. Itse kun kesäisin joudun käyttämään vedenkestävää, varsinkin jos on näin lämmintä kuin nyt on ollut.

loreal paradise extatic waterproof

Ja kun osti 12 punnalla meikkituotteita, niin sai The Gypsy Shrinen tuotteen kaupan päälle. Tämän näette tässä kesän aikana tositoimissa, sillä meillä kauneusbloggaajilla on tulossa taas uusi haaste. Kannattaa siis pysyä kuulolla.

the gypsy shrine

Millaiset ostokset olivat mielestänne? Oliko mukana omia suosikkeja tai kiinnostavia tuotteita?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.