lifestyle,  makeup

Sunnuntain kuulumisia

Ulkona on aivan ihana päivä taas tänään – oli eilen ja perjantainakin. Tänään oli meidän vuoro vetää lippu salkoon, joten ensimmäinen herätys oli jo kahdeksalta aamulla. Lopulta heräsin sitten yhdentoista aikaan.

Tämä viikko ei ole ihan ollut niin kiva kuin alunperin olin toivonut. Kävin tiistaina lääkärillä ja sain tuomioksi poskiontelotulehduksen molemmissa poskionteloissa. Eihän se mitään, mutta kun tätä on jatkunut jo 3kk ja olen syönyt kaksi antibioottia (ensimmäinen oli ihotulehdukseen, jota ihan ensimmäisenä epäiltiin posken turvotuksen takia). Mutta kolmas antibioottikuuri käteen ja kotiin lepäämään loppuviikoksi. Kiva.

Kävimme tiistaina illalla kuitenkin kuuntelemassa Hans Zimmeriä, ihana konsertti. Mun olo vain ei antanut mun nauttia siitä ihan täysillä. Onneksi tällä kertaa päästiin kotiin järkevästi, eikä tarvinnut odottaa leveän kuljetuksen takana puoli tuntia, kuten KISSin konsertin jälkeen.

avon remarkable haaste ombre lips

Torstaina puhuin lääkärin kanssa ja häntä alkoi epäilyttää, että tämä tappoantibioottikuurikaan ei tehonnut, että olisiko sittenkin kyseessä virus. Kolmen kuukauden virustauti. Tosi kiva, sillä siihenhän ei ole sitten mitään lääkehoitoa. Olo ei ole yhtään helpottanut. Vasen puoli kasvoista on turvoksissa, täynnä paineentunnetta sekä välillä vetää sähkäreitä hermoja pitkin. Lämpöä on oikeastaan koko ajan, kasisatanen Burana tiputtaa sitä aina välillä hetkeksi. No, katsotaan mitä viikon päästä maanantaina lääkäri tuumaa. Voi olla, että hänen keinonsa loppuvat ja lähettää minut jollekin toiselle lääkärille. Toivottavasti kohta selviää jotain, sillä olen lähdössä kesäkuussa Tallinnaan töihin ainakin viikoksi. Ei tee mieli siellä olla kauhean kipeänä.

Niinpä sitten tämän viikon salitreenit ovat jääneet. Huomenna on pakko kömpiä takaisin töihin, joten tämän päivän aion vielä levätä.

Perjantaina iltapäivällä kävin lapsen kanssa pikaisesti kaupoilla Tapiolassa ja sain hänelle lopultakin takin, joka on toppatakin ja tosi ohuen kesätakin välimaastossa. Vaikka lapsi on vilukissa, niin minä päätin, että tällä viikolla se toppatakki lähtee talviteloille ja oli pakko saada joku ohuempi versio käyttöön. Näillä hellekeleillä ei ole nyt onneksi takkia tarvinnut, mutta aamuisin on aika viileää – paitsi tänään kun käytiin kasilta lippua nostamassa, niin aurinko porotti jo mukavan polttavasti.

avon beremarkable haaste ombre lips

Eilen käytiin miehen kanssa K-Raudassa. Ei ostettu mitään mitä piti, mutta ehkä saatiin jo päätettyä, että minkälainen lattia laitetaan tähän alakertaan. Edelliset omistajat eivät ole pitäneet tästä mosaiikkiparketista huolta ja meistä tämä on vain yksinkertaisesti hirveä – olisi kauhea kyllä hiottuna ja lakattunakin, joten vedetään tähän päälle uusi lattia.

Sain kuitenkin tällä viikolla kotona ollessa kuvattua Avonin #bereMARKable -haasteen ensimmäisen osuuden kuvat, jotka näette tässä postauksessa kuvituksena. Samoin sain lopultakin vähän siivottua kosmetiikkaläjöjäni (kyllä, niitä oli monta) kappiin piiloon. Muuten olenkin sitten nukkunut noin yhteentoista joka päivä, syönyt kaikkea epäterveellistä ja tuijottanut liikaa telkkaria ja Youtubea. Ehkä on todellakin aika mennä taas pariksi päiväksi töihin (torstai on onneksi vapaa, niin katkeaa vähän viikko). Särkylääkkeen voimalla!

Aurinkoista sunnuntaita teille!

Avonin tuotteet saatu PR-näytteinä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.