Uncategorized

Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil

Olen nyt mutustellut Lunaa jo pidemmän aikaa ja nyt lopultakin on aika kertoa, että miten tulen toimeen sen kanssa.

Sanotaanko alkuun, että tämä on ollut todella hypetetty tuote varsinkin YouTube-gurujen taholta ja tietysti tuotteelta voisi odottaa vaikka mitä ihmeitä.

Pullo ja pakkaus ovat aivan ihania! Kyllä tässä hintaluokassa pitäisikin olla, mutta kyllä kaunis pakkaus aina tekee jotenkin tuotteen käytöstä mukavampaa. Hieman luksusta elämään.

Ensimmäisenä itse tuotteessa moni huomaa sini-vihreän värin. Ja ei, sininen väri ei tule kamomillasauniosta kokonaan, vaan lisäksi on käytetty myös ihan vain väriä. Väri häviää nopeasti, kun tuotteen hieroo ihoon eikä iho jää yhtään oudon väriseksi.

Toiseksi yleensä huomaa tuoksun. Tässä on todella voimakas tuoksu ja se tulee öljyistä. Tämä sisältää myös öljyjä kasveista, joille moni voi olla allerginen, joten moniallergisten kannattaa pyytää ensin tästä näyte. Tuoksu ei minua haittaa, se on ihan siedettävän yrttinen.

Tuote sisältää retinolia, mutta sellaisessa muodossa, ettei sen tehokkuutta ole pystytty todistamaan – tai se ei ole yhtä tehokas kuin joku muu retinolin muoto. Olen siis itse käyttänyt tämän lisäksi aina silloin tällöin muita retinolivalmisteita – joskus sekoittanut jopa tähän öljyyn. Näin ollen saan ainakin välillä kunnon retinolia iholleni.

Tämä on vaikuttanut ihooni ainakin yhdellä tavalla positiivisesti – ihoni oma liika rasvantuotanto on laantunut ja ihoni on siedettävä. Tuntuu, että öljy on myös pienentänyt suuria ihohuokosiani – ehkä sen takia, etteivät ne pukkaa öljyä koko ajan ihon pintaan. Tämän takia suosittelen öljyjä rasvaiselle iholle – tietysti riippuen ihan öljystäkin. Aamuisin iho tuntuu rasvaiselta, mutta pesen naaman joka tapauksessa aamulla ja tämän jälkeen iho tuntuu sekä näyttää todella hyvältä.

Vaikka tämä ei ehkä ole hintansa väärti, niin tämä ei ole tehnyt mitään hallaakaan iholleni – ei ole aiheuttanut allergisia reaktioita, ihoni ei ole kukkinut yhtään normaalia enempää (ehkä hieman vähemmän) ja kuten sanottu, ihoni näyttää hyvältä.

Muistakaa laittaa öljy viimeisenä iholle, sillä muut tuotteet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan öljyn läpi.

En ehkä tule ostamaan tätä uudestaan, mutta Sunday Rileylta olen ihan varmana ostamassa muita tuotteita – Martian ja U.F.O. ihan ensimmäisenä, kunhan saapuvat SpaceNK:in.

Onko teillä kokemusta Lunasta vai kiinnostaako kokeilla?

No Comments

  • Janni

    Onko sulla postausta retinolituotteista mitä käytät? Tuli vaa mielee ja alko kiinnostaa, ite oon juoninu jonku retinoli ihonhoitotuotteen hankkimista enemmän ku liian kauan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.