Uncategorized

Sunday Riley – vihreän teknologian uranuurtaja

Sunday Riley on ollut jo pienen hetken aika monen kielellä. Varsinkin Luna Sleeping Night Oil löi itsensä läpi kosmetiikkabloggaajien ja -vloggaajien kesken. Sunday Riley on brändin perustaja sekä tuotteiden takana oleva kemisti. Hän on vihreän teknologian uranuurtaja (ns. Green Technology). Sunday Rileyn ajatuksena oli tehdä ihonhoitotuotteita, jotka toimivat – ja toimivat nopeasti. Hintataso näillä tuotteilla on siellä selektiivisen kosmetiikan kanssa samoilla linjoilla. Sunday Riley on myös cruelty-free.

sunday_riley_tidal_juno_martian_ufo

Itse omistan tällä hetkellä viisi Sunday Rileyn tuotetta – jo mainitsemani Lunan, sitten Junon, Tidalin, U.F.O.:n sekä Martianin. Lunan olen omistanut jo pidemään ja siitä on oma arvostelunsa, joten tässä jutussa en aio siitä kertoa enempää – kuin että hyvää tavaraa on!

Aloitetaan kahdesta akneihon valinnasta, jotka oikeasti halusin vain nimien takia. Ihan oikeasti, olen näin helppo. U.F.O. on Ultra-Clarifying Facial Oil ja Martian on kasvovesi (mutta näyttää aluksi vetiseltä voiteelta). 68 punnan arvoista U.F.O.:a kuvataan kuivaöljyksi, mutta vaikka se imeytyykin nopeasti, niin jättää se ihon hieman hohtavan näköiseksi. Iho ei kuitenkaan tunnu öljyiseltä vaan kosteutetulta. Itse en suosittele U.F.O.a todella herkälle iholle, sillä siinä on sen verran erilaisia yrtti- ja kasviöljyjä, jotka voivat ärsyttää ihoa ja ne todella haistaa – pitkään. Minulla on juuri tätä kirjoittaessa ollut öljy iholla jo tunnin verran ja haistan sen vieläkin. Itselleni tämä ei ole mitenkään pahan tuoksuinen, mutta luulen että monelle voi olla syy jättää ostamatta. Öljy sisältää 1,5% salisyylihappoa, joten sitä ei kannata käyttää muiden happojen kanssa samaan aikaan. Itse käytän tätä vähän päivästä riippuen illalla tai aamulla – vaihdellen muiden öljyjen ja happojen kanssa. Tämä on toiminut hyvin meikin alla ja iltaisin pitämässä kosteuttavammat ainesosat sen alla. Öljy on purkissa vihreää, muttei muuta ihon sävyä yhtään – eli ei siis peitä punaisuutta.

Martian on vihertävää litkuista voidetta, joka ihoon hierottaessa muuttuu tosi vetiseksi ja häviää ihoon. Tässä on tosi outo tuoksu, hieman paha jopa. Mutta koska tämä on kasvoveden sijaan käytettävä, niin en haista sitä enää kun laitan iholle muita tuotteita. Tämä on ollut minulla vähiten käytössä, koska tässä on aika paljon alkoholia enkä halua laittaa alkoholia naamaani joka päivä. Tämä kuitenkin tuntuu iholla hyvältä ja silloin kun iho on normaalitilassa (eli ei rikkinäinen, sillä alkoholi kirvelee) niin tämä myös tuntuu rauhoittavalta. Ei suosikkini enkä tule ostamana uudestaan, mutta käytän tätä vähitellen loppuun – niinä aknepäivinä tämä vain tuntuu niin hyvältä iholla. Martianin hinta on £48.

sunday_riley_luna_tidal_juno_martian_ufo

Tidal Brightening Enzyme Water Cream on vaaleansinistä ja hieman geelimäistä voidetta. Tämä oli tosi ihana yllätys – tuntuu iholla kosteuttavalta, viilentävältä ja rauhoittavalta. Itse käytän tätä iltaisin, mutta tämä menisi ihan hyvin vähänkin kuivemmalle iholle päivävoiteesta. Harmittavaa on, että tämä on purkkipakkauksessa eli vähänkin herkät ainesosat eivät pysy stabiilina pitkään. Kuitenkin itse käytän tätä kosteuden takia, joten kosteutta tästä saa. Aivan ihana, voi olla, että ostan jopa toisen kun tämä loppuu. Toivoisin vain, että KAIKKI lakkaisivat käyttämästä tällaisia purkkeja – pumppupullo on kaikkein paras. Tidalin hinta on £60.

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, on Juno Hydroactive Cellular Face Oil. Tässä ei ole yhtään eteeristä öljyä eli tämä sopii myös herkkäihoisille. Juno on tarkoitettu kuivaihoisille kirkastamaan sekä täyteläistämään ihoa. Tässä on tosi hyviä öljyjä mukana, joilla kaikilla on antioksidanttisia vaikutuksia. Pelottavalta vaikuttaa, että tämä 70 punnan öljy hypähtää joskus uudestaankin ostoskoriini. Itse käytän tätä aina välillä iltaisin, sillä päivällä tämä on aivan liian raskas omalle iholleni.

Good Genes on vielä kokeilematta, ehkä sekin joku päivä löytää tiensä minun luo. Kokeilemistani voin suositella Lunaa, Junoa ja Tidalia ihan kaikille.

Onko teillä kokemusta Sunday Rileyn tuotteista?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.