Uncategorized

Suihkunaamio kasvoille

Sain PR-toimistolta viestiä, että olenko kiinnostunut testaamaan Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine-tuotteita ja ensin olin vastata, että en, koska olen jo testannut kaikkia joskus aikaisemmin. Sitten luin viestin vähän tarkemmin. Meinaan testattavien tuotteiden joukossa oli Pore & Shine In-Shower Mask. Jep, suihkussa käytettävä naamio kasvoille.

Tämä suihkussa käytettävä uutuus vähentää ihon kiiltoa ja tekee siitä mattapintaisen suihkun höyryn avustuksella. Ja tähän kuluu vain 60 sekuntia. Tässä ajassa voi vaikka sheivata jalat!

Eli testiin lähti!

neutrogena_pore_shine_in-shower_mask

Itse naamio tuntuu kasvovoiteelta, johon on lisätty pieniä kuorintakiteitä. Naamalla naamio tuntuu viilentävältä, mutta hieman rasvaiselta. 60 sekunnin päästä naamio pestään hieroen pois ja jäljelle jää erittäin puhdas iho. Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman kerran ja täytyy sanoa, että hyvältä tuntuu! Mattapintaisuus on itselläni riippunut siitä, mitä tuotteita laitan iholle suihkun jälkeen. Kuitenkaan iho ei ole kiillellyt päivän mittaan, mutta kunnon testit odottavat vasta ilmojen lämmetessä.

Tämä on kuitenkin hyvä puhdistava ja kuoriva naamio, joten suihkuun jää käyttöön.

Onko tämä tuote jo päässyt teidän ostoskoriin tai kiinnostaisiko kokeilla?

Tuote saatu PR-näytteenä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.