skincare

Suihkeiden kuningatar? Omorovicza Queen of Hungary Mist

Ostin jo aikoja sitten Cult Beautylta Omoroviczan kuuluisan Queen of Hungary Mistin, joka on kertomusten mukaan “alkuperäinen” parfyymi. Tämä parfyymi tehtiin Unkarin kuningatar Elizabethin käskystä 1300-luvulla. Omorovicza käytti alkuperäistä reseptiä tämän tuotteen tekemiseen. Suihkeen kerrotaan puhdistavan, suojaavan ja tasoittavan ihoa saaden sen tuntumaan ja näyttämään nuoremmalta. Kuulostaako hyvältä? Ehdottomasti.

omorovicza_queen_of_hungary_mist

Itse ostin pullon Limited Edition -kuosissa, jota on vieläkin saatavilla Cult Beautylta. Tämä kuosi on kehitetty Omoroviczan 10-vuotisen taipaleen kunniaksi.

omorovicza_queen_of_hungary_mist

Suihkeen pääosaa näyttelee unkarilainen lähdevesi, jonka sanotaan olevan hyvin mineraalirikas. Tämän lisäksi suihkeesta löytyy myös mm. ruusuvettä, appelsiininkukkavettä, salvianlehtivettä sekä glyseriiniä. Ainoa “huolestuttava” ainesosa on geranioli (incin loppupäässä), joka on hajuste ja voi aiheuttaa ärsytystä. Muuten ainesosaluettelo näyttää hyvältä.

Queen of Hungary -suihkeen itse suihke on TODELLA hienojakoista. Lähinnä oikeaa sumua, mitä olen mistään kasvosuihkeesta kokenut. Tästä ei jää iholle pisaroita ja välillä tuntuu, ettei iholle tule juurikaan kosteutta, sillä iho ei jää kosteaksi. Kuitenkin tämä on ollut selvästi kosteuttava ja virkistävä iholleni. Tätä voi hienojakoisen suihkeen takia käyttää meikin päällle ilman pelkoa, että meikki leviäisi.

omorovicza_queen_of_hungary_mist

En tiedä ostaisinko tätä uudestaan, mutta käytän mielelläni tämän pullon loppuun. Hintaa tällä 50ml pullolla on £25 ja jos vertaan suosikkiini Cliniquen Moisture Surge Face Sprayhin, joka maksaa 36 euroa 125 milliltä, niin Clinique tulee sen verran halvemmaksi, että en näe syytä ostaa kalliimpaa, joka selvästi ei ole tehnyt ihoani paremmaksi kuin Cliniquen vastaava.

Tämä kuitenkin on sellainen kulttituote, että pakkohan tätä oli kokeilla, enkä ole pettynyt missään nimessä.

Mikä kulttituote on teidän kokeilulistalla?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

  • Jonna

    Tehnyt pidemmän aikaa mieli kokeilla Omoroviczalta jotain, mutta en ole oikein tiennyt mistä aloittaa. No nyt tiedän, tää suihke taitaa lähteä kokeiluun. Embryolissen voide on yksi kulttituote joka on listalla, käytin sitä jo vähän aika sitten ostoskorissa, mutta vielä jäi kauppaan. 😀

  • Salka

    Mielenkiintoinen suihke, rakastan tuollaisia sumumistejä, Acon uusi Rescue Mist on muuten kans tosi sumuinen, voisit tykätä 🙂 Cliniqueta en ole muuten koskaan vielä kokeillut, ehkä voisin jossain vaiheessa testailla sitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.