Uncategorized

Stockmannin Hullut Päivät -vinkit

Ihan viime  tipassa – tämän takia postaus tulee ulos jo heti seitsemältä, samaan aikaan kuin Hullut Päivät alkavat – päätin tehdä teille pienen vinkkipostauksen Hullujen Päivien tuotteisiin.

Ensimmäisenä heti keskiviikon tuotteet. Dermalogicalta on itse asiassa kaksi lemppariani mukana – Daily Microfoliant -jauhe sekä Clear Startin Foaming Wash. Molemmat todella hyviä ja tarpeeksi hellävaraisia (mutta tehokkaita) akneiholle.

hullut paivat dermalogica

Jos Lumenen hyaluroniseerumi jäi ostamatta Cittarista tai Sokokselta, niin hieman kalliimpaan hintaan (12,90e) saa vanhaa versiota nyt Hulluilta Päiviltä. Toinen Lumenen suosikkini on Blueberry Eyebrow Shaping Wax.

hullut paivat lumene

Torstaina tulee sitten myyntiin Kiehl’sin Amino Acid -shampoo ja hoitoaine, joihin olen todella ihastunut. Molemmat 500ml jättikoot ovatkin tarjouksessa hintaan 19,90e/kpl. Normaali 200ml maksaa 21 euroa, joten säästöä tulee ja paljon! Itse luulen ostavani vain hoitoaineen, sillä sitä kuluu paljon enemmän kuin shampoota ja tällä hetkellä testissä on Ouain shampoo, joka on osoittautunut erittäin hyväksi.

hullut paivat kiehls

Kotiin taas tekisi mieli ostaa pari Iittalan Taika-lautasta sekä joku kiva juttu Villeroy & Bochin New Wave -astiastosta (tällä hetkellä sarjasta vain salaattikulho).

hullut paivat iittala villeroy boch

Siinä todella pikainen katsaus omiin suosikkeihini. Onko teillä aikeissa käydä ostoksilla? Itse joudun heti keskiviikon skippaamaan, koska olen kotona sairaslomalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.