shopping

Stockmann Hullut Päivät -tärpit ja vinkit (ke ja to)

Sisältää affiliate-linkkejä

Vähän tulee viime tipassa, mutta ehkä kaikkea ei ole vielä myyty loppuun. Eli tässä omat vinkkini vuoden 2018 syksyn käynnissä oleville Hulluille Päiville.

Kosmetiikka

hullut päivät

Keskiviikkona: Urban Decayn silmämeikin pohjustaja sekä Perversion-ripsiväri ovat todella hyviä tuotteita. Beautyblenderin tuplapakkaus (alkuperäinen ja pro black) lähtee hintaan 24,90 euroa. Real Techniquesin minullakin melkein päivittäisessä käytössä olevat Eye Shade + Blend -luomivärisivellinsetti lähtee todella halvalla ja samaan hintaan saa myös Eye Smudge + Diffuse -setin. Ja jos on reissua tulossa, niin Real Techniquesin Miracle Sponge + Travel Case lähtee hintaan 7,90 euroa.

hullut päivät

Torstaina myyntiin tulee ihanat Clarinsin Hydra-Essentiel Intensive Moisture Quenching Bi-Phase sekä MACin Prep + Prime Fix+ -suihke. Kiehl’sin jättikokoinen (500ml) Amino Acid -hoitoaine löytyy myös tällä kertaa kuvastosta.

Asusteet

efva attling mini twosome

Efva Attlingin Mini Twosome -korvikset omistan itse ja ne löytyvät nyt todella edullisesti hintaan 59,90 euroa, ne olivat noin 90 euroa kun vanhemmat ostivat lahjaksi minulle ne.

Koti

hullut päivät

Itseäni himottaa Villa Stockmannin Nebula-saippuapumppupullo. Se on erittäin kaunis, joten ehkä pitää käydä hakemassa sellainen kotiin. Meillä kerätään (myös) Iittalan Taika-lautasia, ja näitä pyöreitä isoja ei ole vielä montaa.

Oletteko te menossa Hulluille Päiville?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.