makeup

Stila top 3

En ole ihan hirveästi Stilan tuotteita testaillut, mutta en kyllä ole löytänyt heiltä vielä mitään huonoakaan tuotetta. Niinpä ollen päätin kertoa blogissa omien testailujeni perusteella Stilan top 3 tuotetta.

Stila on yli 20-vuotias amerikkalainen yritys ja sen tarkoituksena on luoda innovatiivisia ja meikkitaitelijalle soveltuvia tuotteita. Tuotteet ottavat inspiraationsa catwalkilta, ja niistä on tehty soveltuvia jokapäiväiseen käyttöön. Suomessa Stila on kai aika tuntematon brändi vielä, sillä sitä ei saa mistään suomalaisesta verkkokaupasta. Sen sijaan esim. CultBeauty ja Feelunique myyvät Stilan tuotteita.

stila stay all day liquid eyeliner

1. Stay All Day Liquid Eyeliner

Tämä ja Kat von D:n Tattoo Liner ovat ihan käsi kädessä omalla listallani. Tartun siihen mikä nyt sattuu käteen tulemaan. Molemmat ovat erittäin pitkäkestoisia ja vedenkestäviä. Stay All Day Liquid Eyeliner on musta ja kuivahtaa aika nopeasti. Tämän kärki on huopaa eli ei sivellin. Itselläni ei ole ongelmia käyttää kumpaakaan, tiedän monella olevan suosikkikärkensä. Jos on musta vedenkestävä nestemäinen rajauskynä hakusessa, niin tässä olisi hyvä yksilö.

stila one step correct

2. One Step Correct

Tämä on tosi outo tuote enkä tiedä osaanko edes kunnolla selittää miksi tykkään tästä. Ideahan tämän takana on, että tässä on punaisuutta korjaava, kirkastava ja silottava geeli yhdessä. Eli tämä hieman korjaa ihon sävyä ja pohjustaa sen. Ihan hirveän siloittavaa vaikutusta en tällä huomaa, ehkä enemmän sen takia, että tämä on kosteuttava koostumukseltaan. Talvella tämä on ihan mahtava ja käytän joko tätä tai Too Facedin Hangoveria pohjustukseen. Jos oikeasti haluan siloittaa ihoa, niin silloin vedän vain niille kohdille jotain silikonista päälle. Meikkivoide pysyy tämän päällä kauniin näköisenä ja sitä on helppo työstää tämän päälle. Tämä ei tee silminnähtävästi iholleni MITÄÄN, mutta tykkään ihostani meikin alla enemmän, kun olen käyttänyt tätä. Ehkä joku ymmärtää mitä ajan tällä takaa.

stila magnificent metals glitter glow kitten karma

3. Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow

Sanahirviö suomeksi – nestemäinen glitterluomiväri. JEP! Nämä ovat tosi intensiivisiä. Glitter on hienojakoista ja voitte nähdä tämän (sävy Kitten Karma, vähänkö söpö) toiminnassa uuden vuoden meikkipostauksessani. Itse käytän alla vielä Too Facedin Glitter Glueta, jotta kuivuttuaan glitterhiukkaset eivät ala tippumaan, mutta tämä on ehkä helpoin tapa laittaa luomille glitteriä. Ja sävyt ovat ihania!

Bubbling under…

stila stay all day liquid lipstick

Stila tekee myös todella hyviä nestemäisiä huulipunia meinaan Stay All Day Liquid Lipstick. Nämä eivät ole niin kuivattavia kuin moni, mutta koska hyviä nestemäisiä huulipunia löytyy todella paljon, niin tämä ei päässty top kolmoseen. En myöskään talvella tykkää käyttää nestemäisiä huulipunia, sillä huuleni kuivuvat muutenkin ihan tarpeeksi. Nämä kuitenkin ovat lajissaan erinomaisia.

Oletteko te jo kokeilleet jotain Stilalta?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

  • Nena Sofia

    Vielä on jäänyt Stila testaamatta, mutta nuo luomivärit kyllä kiinnostaa kovasti. En vain tiedä, kuinka usein tulisi käytettyä niin glitterisiä ja siksi on jäänyt tähän asti tilaamatta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.