makeup

Stila Stay All Day Liquid Lipstick – Bellissima ja Patina

Omistan tällä hetkellä kaksi ihanaa Stilan Stay All Day Liquid Lipstickiä sävyissä Bellissima ja Patina. Patina on THE sävy, joka yleensä tästä on aina myyty ensimmäisenä loppuun. Patinan ostin itse joskus viime vuonna ja Bellissimman valitsin Cult Beautyn The Most Wanted -boksiini.

Stilan nestemäiset huulipunat tulevat kultaisessa pakkauksessa, kuten tietääkseni Stilan kaikki Stay All Day -linjan tuotteet. Päässä lukee värin nimi.

stila stay all day liquid lipstick

stila stay all day liquid lipstick

Itse tuubi on läpinäkyvä ja korkki kullanvärinen. Väri lukee pohjan tarrassa.Applikaattori on perus, mutta toimiva. Sen avulla sain helposti rajattua huulet eikä se jättänyt reunoja paksummiksi kuin huulten keskustaa.

stila stay all day liquid lipstick patina

Stilan nestemäisten huulipunien formulointi on onnistunut todella hyvin. Nämä tuntuvat todella ilmankeveiltä huulilla, mutta pysyvät erittäin hyvin. Itse vedin Hesen aterian Patina huulilla ja sitä oli silti vielä kauniisti huulilla. Näitä voi lisätä tarvittaessa ilman, että tarvitsee ottaa koko huulimeikkiä ensin pois. Eivät murustu, valu juonteisiin tai huulien ympärille. Eivät myöskään jätä huulten sisäpinnalle sellaista ällöä mönjää, mitkä jotkut tekevät. Kuivuvat nopeasti, mutta eivät kuivata huulia. Tämä ja Jouerin formula ovat ehdottomasti parhaimpia testaamiani (en kyllä ole lähellekään kaikkia vielä testannut).

stila stay all day liquid lipstick patina

Patina on sävyltään tumma, murrettu ruusu. Tämä näyttää oikeasti tosi paljon vaaleammalta Stilan omissa swatch-kuvissa, kuin minun huulillani. Tämä on oikeasti aika tumma ja malvainen sävy, mutta todellakin omia lemppareitani.

stila stay all day liquid lipstick bellissima

Bellissima on kuvailun mukaan vaalea neutraali vaaleapunainen, mutta itselläni tämä on enemmän vaalea persikka. Tämä on tosi lähellä omaa ihonsävyäni, mutta jostain syystä silti toimii. Tummemman rajauskynän kanssa (kuvissa ilman rajausta) tämä olisi tosi kaunis nude.

Suosittelen todellakin testaamaan nämä, jos haluaa nestemäisiä huulipunia kokeilla. Koostumuksen ansiosta helppoja aloittelijoillekin, tai heille, jotka inhoavat kuivattavia nestemäisiä huulipunia. Muistakaa, että nämä kuitenkin kuivuvat mattapuniksi, joten nämä eivät ole kosteuttavia missään nimessä, vaikka sisältävätkin E-vitamiinia sekä avokadoöljyä.

CultBeautyssa näiden hinta on £16. Tällä hetkellä KUMPAAKAAN ei ole valikoimassa. BeautyBayssä näyttää olevan 18 euron hintaan molempia vielä tällä hetkellä. FeelUniquella hinta on vähän kalliimpi 19,20 euroa, mutta uudet tilaajat saavat 15% alennuksen.

Mikä nestemäinen huulipuna on teidän lemppari? Sävyltään tai koostumukseltaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.