makeup

Stila One Step Correct

Olin jo pitkään miettinyt Stilan One Step Correctin ostoa, tämä suurimmaksi osaksi Shaaanxon ansiosta, sillä hän käyttää tuotetta melkein joka videossa.

oobd_stila_one_step_correct_

Tässä pohjustustuotteessa on kolme eriväristä kierrettä sekä seerumia. Pohjustaja pohjustaa (duh!), korjaa ihon väriä, kirkastaa ihoa sekä suojaa ihoa ikääntymiseltä. Melkein all-in-one!

Tuote tulee ulos hieman harmahtavan värisenä, josta voi erottaa eri värejä – eli pumppu siis sekoittaa ne keskenään. One Step Correct tuntuu iholla kosteuttavalta, mutta samalla tarpeeksi paksulta, jotta se tuntuu jättävän iholle jotain, johon meikki voi tarttua ja joka suojaa ihoa meikiltä.

oobd_stila_one_step_correct_

Itse en nyt hirveästi huomaa kunnon punaisten finnieni häviävän tämän ansiosta, mutta kyllä tämä yleisilmettä kirkastaa ja tasoittaa. Pisamani eivät tunnu tunkevan niin pahasti esiin ohuemmankaan meikkivoiteen alta, kun olen ensin käyttänyt tätä. Meikki liukuu hyvin tämän päälle ja One Step Correct myös pidentää meikin kestoa.

oobd_stila_one_step_correct_

Luultavasti tilaan uuden, kun tämä loppuu, sillä tämä on yksi parhaimmista kosteuttavista ja meikin kestoa pidentävistä pohjustajista, joita olen kokeillut! En ole pahemmin muita tämän ostamisen jälkeen käyttänytkään.

Omani ostin Harvey Nicholsilta, mutta esim. BeautyBay myy tätä 29.50 euron hintaan.

Onko Stila One Step Correct tuttu?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.