Uncategorized

Squeaky clean – vai onko sittenkin Squeaky Green?

Sain Lushin uuden lippulaivamyymälän avajaisista esim. tämän Squeaky Green -shampoopalan. En ole ikinä koskaan käyttänyt niitä, mutta siskoni vannoo Soak and Floatin nimeen. Niinpä siis uskalsin kokeilla Squeaky Greeniä, joka kirjaimellisesti on vihreä.

Kaikki shampoopalat näyttävät hieman oudoilta – kuin yhteen puristetuilta pieniltä pelleteiltä. Tässä on mukana vielä yrttien puisempia osiakin.

Squeaky Green tuoksuu yrttiseltä ja on tarkoitettu tasapainoittamaan hiuspohjaa. Tällä saa hiuksiin runsaan vaahdon. Itselläni on rasvoittuvat hiukset ja tämä on pidentänyt pesuväliä kahden päivän välein tapahtuvasta shampoopesusta kolmen päivän välein tapahtuvaan. Tästä plussaa, sillä värjätyt hiukset olisi hyvä pestä harvemmin. Squeaky Green on myös syväpuhdistava ja pesun jälkeen hiukset tuntuvat aika nitisevän puhtailta – onhan nimessä Squeaky. Minä tykkään, ja ihme kyllä punertava hiusväri ei ole kärsinyt.

Pitää kuitenkin varoittaa sen verran, että yrtit irrotessaan voivat jäädä hiuksiin kiinni eli pitkähiuksisille tämä tiedoksi. Itse saan helposti ne nypittyä pois.

Onko teillä lempishampoopalaa Lushilta?

10 Comments

 • elsa/ omm

  Mulla on siis toi sama. Oon aina jotenkin käsittänyt palashampoot vain luonnonkosmetiikkatuotteiksi, ja olin ihan ihmeissäni että täähän tosiaan vaahtoaa. Sit tuli jotenkin sellainen harhaanjohdettu olo, et täähän on ihan vaan shampoota palassa (daa! siinä lukee niin), et miksei tää nyt toimisi.

  Kun käytän isolta osalta luonnonkosmetiikkaa, Lush on mulle hankala merkki sisäistää. Siis että siinä on hedelmää ja yrttiä ja ihan konkreettisesti luonnollisia aineita ja sit jotain vaahdonmuodostajia ja synteettisiä hajusteita. Et mikä tää juttu nyt on 😀

  Mut oon kyllä tykännyt tosta palasta, se on ihanan helppo kun ei vie tilaa. Mut sit se jää kyllä kuivuessaan kiinni alustaan, et siitä miinusta.

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   Lush ei missään vaiheessa ole kai sanonut olevansa luonnonkosmetiikka, ne vaan käyttää suurimmaksi osaksi luonnollisia aineita. Mä toisaalta käytän niin paljon synteettisiä aineita, että mulle Lush on juuri hyvä välimerkki luonnonkosmetiikkaan – joka itselleni on aika outoa. Mulla roikkuu tuo pala kuivumassa ritiläisessä metallisessa suihkuhyllyssä, niin siihen ei ole vielä jäänyt kiinni onneksi.

 • Lusahtanut

  Päänahkani kiukutteli ja päädyin kokeilemaan viimeisenä oljenkortena Lushin shampoopalaa. Joo-o loppu onkin sitten arvattavissa.. Kylpyhuoneessa koreilee neljä shampoopalaa:seanik, new, jumping juniper ja godiva. Kaikki yhtä hyviä (tosin seanik tuo volyymia eniten), ihan sama millä pesee kunhan vaan on Lushia

 • emmuli

  En ole ikinä shampoopalaa testannut, mutta nyt houkuttelis kyllä. Muutenkin tämä oli jo toinen himotustuote Lushilta minkä bongasin blogosfääristä niin kai se on pakko tilaus laittaa menemään 😀

 • Hovatar

  No nyt tultiin asian ytimeen, miten sinulla “Lusahtanut” päänahka kiukutteli ja mikä auttoi? Tai jos jollain on hyviä kokemuksia tai vinkkejä mikä Lushin tuotteista auttaisi kuivan päänahan kanssa taisteluuni niin otan SUURELLA kiitollisuudella vastaan.

  • Heidi

   En ole henkilö jolta tuota vastausta hait mutta kerron kuitenkin omasta puolestani 🙂
   Mulla tosiaan auttoi Soak and Float, sekä välillä tungin päähäni niiden kiinteää pääöljyä Snake oil. Tällä hetkellä sitä ei tosin näy ainakaan lushin sivuilla. Sitä oli jännä laittaa…

 • Saana Minerva

  Mulla on tällä hetkellä käytössä Honey I Washed My Hair, ihana toffeentuoksuinen shampoopala.:) Oon tykännyt siitä kovasti, mutta Seanik sen sijaan oli mun kuiville latvoille vähän turhan tujua tavaraa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.