food,  health,  lifestyle

SourcedBox – tammikuu 2018

*-merkitty on affiliate-linkki

Sain tuossa viime viikolla oman SourcedBoxini. Nämä postitetaan joka kuukauden viides päivä, mutta tänne pohjolaan tuo tulo kestää hieman. Ja ärsyttävästi ne eivät ohjaannu oikeana noutopisteeseen, vaan menevät lähipostiini, jonne ei pääse enää meiltä bussilla (kävellen ei talvisin hirveästi innosta).

Mutta tämä ei ole SourcedBoxin vika, vaan ehkä enemmänkin Postin ja HSL:n – ja oman pääni sisäisen ajattelutavan. Mutta ei anneta tämän häiritä.

Jos ette tiedä mikä SourcedBox on, niin se on englantilainen kuukausiboxi, joka tarjoaa terveellisiä ja vegaanisia välipaloja (snacks). Etukäteen ei boxin sisältöä tiedä eli tämä on ihan normaali kuukausittainen tilausboxi, jonka sisällön näette kun saatte – tai spoilaannutte netissä, kuten minä. En tiedä, että mikä on normaali määrä, mitä boxista tulee tuotteita, mutta itse olen nähnyt niiden sisältävän noin 10 erilaista tuotetta.

sourcedbox

Laatikko maksaa £18.95/kk (jos otat kuukausimaksulla) ja tämän päälle tulee Suomeen postikulut eli itse maksoin noin 27 euroa per kuukausi. Jos ostat minun linkkini* kautta, niin saat 15% alennusta yhdestä boxista.

Laatikoita voi ostaa myös yksitellen jälkikäteen (hinta £21.95), voi tilata kuukausittain tai sitten kerralla koko vuoden boxit. Boxi veloitetaan edellisen kuun 15. päivä eli jos haluat peruuttaa tilauksen, tee se ennen tuota päivää tai saat vielä seuraavassakin kuussa boxin. Peruuttaa voi koska vaan.

Mutta sitten tammikuun boxin sisältöön:

Biostylen Cinnamon & Ginger Goody Bites (en ole vielä testannut, vähän jännittää kuinka inkiväärisiä nämä ovat), Tanya’s Kale Chips (maustettu aurinkokuivatuilla tomaateilla ja cashew-kastikkeella, odottavat että sipsihimo tulee joku ilta ja pakko vetää nuo), Uglyn Orange Sparkling Water (vedin heti ensimmäisenä tämän, kuplivaa vettä ja hieman sitrusta mausteena, luonnollisesti tottakai), Abakus Dried Jujube Fruit (mulle tulee vaan mieleen Jujubee!), Pulsin Vanilla Choc Chip Protein Bar (lensi salikassiin, muttei ole vielä tarvinnut syödä), Mightybeen Dark Chocolate Bananito (MIKSI NÄITÄ EI MYYDÄ SUOMESSA? Ihan sikahyvää! Kuivattu banaani, joka on kastettu tummaan suklaaseen. NAM!), The Food Doctorin Full of Beans (odottaa kanssa jotain mässyfiilistä), Creative Naturen Cacao & Orange Flapjack (tämä pitää kyllä syödä kohta, mutta proteiinilisän takia ehkä parempi odottaa treenin jälkeen), Wyldssonin Tropical Mix (vein töihin ja olen jo laittanut tästä parin rahkan päälle vähän rouskuvaa, on hyvää ja tämä näyte riittää noin kolmeen kertaan), Enjoyn Fruit & Nut 75% (meni tosi nopeasti, tummaa suklaata, jossa rusinoita ja mantelia, nami nami) ja Pulsin Chocolate Protein Powder (vedin salitreenin jälkeen, lievästi kaakaoinen maku, aika perusproteiinipirtelö tästä tuli).

sourcedbox january 2018

Itse boxin mukana tulee lehtinen, jossa kerrotaan ainakin yhden laatikosta löytyvän brändin tarina tarkemmin, esitellään kaikki tuotteet ja omani sisälsi vielä yhden reseptin.

Täytyy myöntää, että odotan innolla ensi kuun boxia ja kyllä nuo loputkin on syöty siihen mennessä, kun tulee himo syödä vaikka jotain telkkaria katsoessa.

Miltä näyttää vuoden ensimmäinen SourcedBox?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.