food,  lifestyle

SourcedBox – helmikuu 2018

Kuten viime kerralla sanoin, niin tämä jää vähäksi aikaa viimeiseksi SourcedBoxikseni. 27 euroa kuussa oli aavistuksen liikaa ja varsinkin nyt, kun on pitänyt katsoa paljon tarkempaa mitä syön, niin suurin osa boxin sisällöstä ei sovi vatsalleni tällä hetkellä. Jos – ja kun – vatsan tilanne rauhoittuu, niin luultavasti jatkan boxin tilausta. Mutta nyt koitetaan low FODMAP -dieettiä taas vähän tiukemmin. Enpä ollut yhtään muistanut, että kuinka rankkaa tämä eliminointivaihe onkaan, kun tuntuu ettei mitään saa syödä.

Tarkemmat tiedot laatikon tilaamisesta – hinnoista ja saatavuudesta – löytyvät edellisestä SourcedBox-postauksestani, joten kannattaa käydä katsomassa sekin.

sourcedbox february 2018

Katsotaanpas sitten vähän tarkemmin helmikuun laatikon sisältöä:

Tsampa Cacao Nibs Energy Bar tulee varmasti jossain vaiheessa heitettyä laukkuun – tai salikassiin – jotta saan nopeasti energiaa, kun tarvitsen sitä. Rolla Granolan Absolutely Chocolate on ainoa tämän kuun boxista, joka on jo päässy maisteluasteelle. Ripottelin tätä maustamattoman jogurtin päälle ja toimii kuin granola, mutta ei ole mitenkään liian makeaa. Todella hyvää! Sitten tällainen ehkä lapselle menevä Crushedin Apple & Banana eli siis soseutettua hedelmää juotavasta purkista. Nourin Hazelnut & Cacao Truffles lähtee kyllä tässä joku päivä testiin, varsinkin kun suklaahimo yltyy. Snact Beetroot & Cacao Bar kuulostaa jotenkin tosi oudolta. Näissä on pohjana banaania, kauraa ja kurpitsansiemeniä sekä eri makuyhdistelmiä. Pure Bite Almond Nut Clusters kävisivät joku ilta snacksiksi, kun tekee mieli jotain pureskella, mutta ainakin tällä hetkellä sipsit eivät sovi vatsalleni (luultavasit johtuu öljyisyydestä, sillä pelkät suolatutkin ovat jotenkin tosi pahoja just nyt). Tapped Birch Water with Elderflower kuulostaa samalla kiinnostavalta ja pelottavalta. Itse tykkään seljankukasta, mutta tuo koivuvesi jännittää enemmän. Voisi ehkä toimia kesällä paremmin, mutta katsotaan koska uskallan tätä maistella. Rhythm 108 Super Coconut Chocolate Bar kuulostaa kyllä NIIIIIIN hyvältä! Tämä pitää säästää kunnon Bounty-himotukseen. Dhikari Savoury Bombay Mix on sekoitus siemeniä ja pähkinöitä intialaisittain maustettuna. Ja viimeisenä oli Indie Bay Snacksin Rock Salt Pretzel Bites, jotka on tehty spelttijauhoista.

Kiinnostavia tuotteita, valitettavasti vain tällä hetkellä mikään ei oikein sovi vatsalleni eli testaaminen jää myöhemmäksi.

Onko joku löytänyt jonkun muun kivan ruoka-aiheisen kuukausiboxin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.