Uncategorized

Sosarin naamio villeille miehille – ja naisille

Sain testiin itse asiassa jo viime vuonna Sosarin Wild Man Mud Maskin, mutta se pääsi käyttöön vasta viime viikonloppuna. Uskalsin ottaa testiin, vaikka päivämäärä olikin mennyt jo umpeen – tai siis suosituspäivämäärä.

Sosar on virolaista luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys. Sosarin tuotteiden ainesosat on valittu tarkoin Virosta. Sosar on kolmen nuoren naisen perustama yritys

Naamion ensimmäisen kerran avatessa tästä tuli hieman rikkinen tuoksu – eli mädäntynyt kananmuna, you know – mutta se ei oikeasti siirtynyt iholle ollenkaan ja hävisi purkistakin minuutin päästä sen auki olemisen jälkeen.

sosar wild man mud mask

sosar wild man mud mask

sosar wild man mud mask

Sekä pahvilaatikko, missä tämä tulee, että itse purkki on aivan todella kaunis. Kannessa on ihana kuviointi ja muutenkin koko brändin ulkonäkö on ihana. Luksusmaisempi, kuin mitä hinnat antavat ymmärtää.

Itse käytin tätä saunassa, kuten tätä on suositeltukin käyttää, sillä naamion ei pitäisi alkaa kuivua iholla. Jos näin tapahtuu, niin kädet kannattaa kastella ja hieroa naamiota niin, että se taas kosteutuu. Tämän takia koin saunakäytön parhaimmaksi.

Naamion koostumus on ilmavan mutamaista. Tämä ei ole paksua jököttiä vaan helppo levittää kasvoille. Itse tuote on pelkkää mutaa ja piparmintunkukkavettä. Ei ehkä kauhean luonnollisemmaksi voi enää mennä – paitsi ehkä tunkemalla pelkkää mutaa jostain suosta naamalle.

sosar wild man mud mask

Tämä naamio on hellästi syväpuhdistava ja samalla kuitenkin ihoa rauhoittava ja ravitseva. Ihoni ei ollut kiristävän kuiva, mutta tuntui erittäin puhtaalta, mutta silti pehmeältä ja kosteutetulta naamion poispesun jälkeen.

Suosittelen todellakin myös villeille – ja vähemmän villeille – naisillekin, jos mutanaamiot kiinnostavat, mutta et halua testata liian kuivattavia versioita.

Sosarin tuotteita voi ostaa esim. NHS:stä, Ruohonjuuresta sekä Hyvinvoinnin.fi:sta. Itse en löytänyt tätä naamiota näistä mistään, valikoimassa oli merimutanaamioita. Sosarin omilla EU-sivuilla hinta tällä on 21,30 euroa (postikulut vaivaiset 2 euroa).

Onko teillä käytössä mutanaamiota?

Tuote saatu PR-näytteenä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.