makeup

Soap & Gloryn meikkejä

Tilasin jo kuukausia sitten Bootsista tuotteita ja niiden seassa oli myös Soap & Gloryn meikkejä. Soap & Glory on enemmänkin tunnettu vartalotuotteistaan, mutta meikit kiinnostivat minua myös. Nyt olisi ehkä aika viimeinkin kertoa niistä jotain.

Aikaisemmin olen kirjoittanut Perfect Ten -paletista, joten en aio tässä siitä enempää mainita. Samoin myös One Heck of a Blot -meikkivoide on tullut mainittua.

soap_glory_makeup

Näistä tuotteista eniten käytössä on ollut One Heck of a Blot -puuteri, joka on jo kokonaan loppu. Ostin ensimmäisen Manchesterin reissulta ja tilasin sitten uuden Bootsilta. Toinen on vielä odottamassa avaamista, sillä tässä välissä on tullut käytettyä monta muutakin uutta puuteria. One Heck of a Blot -puuteri ei täysin mattaa ihoa, jättää sen hieman satiiniseksi, mutta ei missään tapauksessa kiiltäväksi. Tämä on myös hyvä puuteri pitkin päivää lisättäväksi, sillä sämä ei tee ihosta tunkkaisen näköistä. Todella hienojakoista.

soap_glory_makeup

One Heck of a Blot -sarjasta ostin myös pohjustusvoiteen. Pohjustaja tulee puristettavassa tuubissa ja on hennon vaaleanpunaista väriltään. Tämän koostumus on jotain silikoniprimerin ja geelin välistä. Tämä mattaa jonkin verran ihoa ja jättää sileän pinnan jälkeensä. En kuitenkaan huomannut, että tämä hillitsisi rasvoittumista mitenkään ihmeellisen hyvin. Tasoittaa kyllä ihon pintaa niin, että meikkivoide liukuu päälle hyvin eikä uppoa ihohuokosiin.

Made You Blush sävyssä Twinkle Rose on aivan upea poskipuna! Siinä on jonkin verran hohtoa, mutta ei mitenkään glitterpartikkeleita. Tämä on Made You Blush -linjan ainoa hohtava poskipuna, muut ovat mattaisia. Mukana tulee myös pieni sivellin joka käy pahimmassa tapauksessa ihan ok tämän levittämiseen. Sävyltään Twinkle Rose on pinkki, jossa on kultaista ja ihan hieman hopeista hohdetta.

Näistä ehkä eniten käytöllä on ollut Sexy Mother Pucker -huulipuna sävyssä 5th Avenude. Täydellinen nudehuulipuna – vaaleanpunaiseen taittava mattanude. Perfect!

Oletteko kokeilleet Soap & Gloryn meikkejä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.