makeup

Soap & Glory Perfect Ten

Kuten jo Englannin ostoskuvista näkyi, niin ostin Soap & Glorylta LE-paletin nimeltä Perfect Ten. Nimensä mukaisesti paletti sisältää kymmenen sävyä, joista kolme on mattaa ja seitsemän enemmän tai vähemmän hohtavia. Kaikki sävyt ovat aika neutraaleja ja tässä on selvästi sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä.

perfect_ten

perfect_ten

perfect_ten

Iloisin olin siitä, että vaalein sävy on tarpeeksi vaalea kulmaluun alle omalle iholleni ja musta on musta – vaikkakin siinä on hieman hohdetta mukana.

Vanilla, Minky, Pinky T, Aubersheen, Gold Coast
Taupe Cat, Sunset, Brownie, Black Gold, Smokin’

Osa väreistä on todella hajoavaisia, varsinkin mattavärit eli siveltimellä pyyhkäisy irrottaa todella paljon väriä ja sitä on sitten pitkin pöytää välillä. Tummemmat shimmeriset ovat todella pigmenttisiä ja tarttuvat hyvin paikoilleen. Mielestäni 10 puntaa on tästä täysin sopiva hinta ja tämä on todella hyvä paletti matkalle – toivottavasti mattavärit säilyvät ehjinä. Tällä saa sekä vaalean että tumman meikin tehtyä helposti. Värit blendaantuvat toisiinsa hyvin eli tämä sopii myös aloittelijalle, jolla häivytystekniikka ei välttämättä ole hallussa. Paletin mukana tuleva sivellin on täysin turha.

Käytin meikkiin sävyjä Vanilla, Minky, Pink T, Aubersheen, Brownie ja Smokin’.

perfect_ten_makeup

perfect_ten_makeup

perfect_ten_makeup

perfect_ten_makeup

Huulilla MACin Electro ja korostustuotteena saman brändin Lightscapade. Meikkivoiteena on Soap&Gloryn One Heck of a Blot liquid-to-powder -meikkivoide ja kuten näkyy, on se hieman liian kellertävä ja tumma minulle. Katsotaan, jos tämä sopisi iholleni paremmin kesällä.

4 Comments

  • Tiltu

    Miten toteutat tämäntyyliset silmämeikit? Jos itse yritän tehdä noin suurella kontrastilla olevaa varjostusta ulkonurkkaan, en saa vaalean ja tumman värin rajaan nättiä “liukumaa”ja lopulta pilaan koko meikin tuhruiseksi menneellä häivytyksellä, joka menee liian pitkälle

    • Henna / One of Beauty's Daughters

      Mä aloitan aina vaaleimmasta väristä ja ikään kuin kerrostan aina tummemmalla ja tummemmalla. Myös pidän aina tummemman pienemmällä alueella kuin vaaleamman. Alla voi olla ihan vaalea tai puuteri, sen jälkeen hieman ihoa tummempi, sitten vielä vähän tummempi ja lopulta se tummin tai jos menen mustaan, niin välissä voi olla vielä pari muutakin väriä. En koskaan aloita tummimmalla värillä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.