makeup

Smashboxin lanseerauksessa

Olin tuossa muutama viikko sitten Smashboxin lanseeraustilaisuudessa ja pääsin sekä meikkiin, että kameran eteen kuvattavaksi. Kokemus oli aivan ihana ja Smashboxin tuotteet ovat osittain joko tuttuja tai erittäin kiinnostavia.

Oman meikkini lanseerauksessa teki Konrad Szymanski ja kuvat otti Anja Choluy. Täytyy myöntää, että kuvista tuli paljon paremmat kuin pelkäsin – en ole mitenkään fiksu ja filmaattinen ja koska olen oppinut omat kuvakulmat, niin toisen kameran edessä onkin vaikeampi olla.

Photo by Anja Choluy
Photo by Anja Choluy
Photo by Anja Choluy
Photo by Anja Choluy

Saimme kaikki mukaamme mustan laatikon, joka sisälsi ihania tuotteita Smashboxilta.

24 hour Photo Finish Shadow Primer on ollut käytössä nyt vähän yli viikon ja hyvin on toiminut ainakin työpäivät. Tämä on todella paksua ja silikonisen tuntuista, oletin tämän olevan enemmän UDPP:n kanssa samanlaista, mutta ei.

Step-by-step Contour Stick Triosta käytössä on ollut oikeastaan vain yksi sävy – contour. Bronzea en ole uskaltanut vielä kokeilla ja highlight on tummempi kuin ihoni. Contour on todella kermaisen tuntuinen ja helppo häivyttää, vaikka näyttääkin tosi pelottavan tummalta kynässä.

Photo Finish Primer Oilia olen kokeillut pari kertaa, mutta tämän kanssa pitää jatkaa vielä testejä. Ehkä sekoitan tätä hieman paksumpiin meikkivoiteisiini – kuten Re(marc)ableen tai UD All Nighteriin – sillä pohjustajana tämän tehot eivät riitä pitämään meikkiäni kauniina.

Full Exposure -paletti on todella kaunis. Mattasävyt on helppo häivyttää ja olen niillä tehnytkin töihin nopeita meikkejä. Glitteriset sävyt tarvitsevat hieman pitoa alleen, sillä muuten glitteriä löytyy poskilta. Kuitenkin näiden pigmentti on hyvä ja tulen näitäkin käyttämään.

Näiden lisäksi minulla on itse ostamia Smashboxin tuotteita käytössä tällä hetkellä Full Exposure -ripsiväri, joka on ihan ok, ei mikään mahtava sekä Photo Finish Foundation Primer Light, josta ei vielä ihan hirveästi kerrottavaa kuin se, että hyvältä vaikuttaa.

Onko teillä Smashboxilta must have -tuotteita, joita minunkin kannattaisi kokeilla?

5 Comments

 • Sari BP

  Mahtavan upeat kuvat. Näytät ihan valokuvamallilta:)
  Olen yrittänyt jo jonkin saada itseni siirrettyä kohti Kicksiä Smashboxia tutkailemaan,
  mutta aina on tullut jokin este tai ainakin hidaste. Ehkä I Love Me -messujen jälkeen
  sitten, jos varantoja vielä löytyy;)

  • HennaV

   Toivottavasti Kicks on varautunut kysyntään. Heti julkaisun jälkeen osa tuotteista (varsinkin pohjustajat) loppui, mutta niitä tuli aika nopeasti lisää. Ja kiitos! 🙂

 • Salka

  Upeat kuvat! Mua houkuttaisi se pohjustusneste. Oli muuten kiva huomata, että niistä tuubimallisista pohjustajista oli kahta kokoa, pienempi ja sellainen normikokoinen. Kun tällä kosmemäärällä jo kaipaa niitä pienempiä pakkauskokoja :’D

  • HennaV

   Mä harkitsin kanssa sitä pohjustusnestettä, mutta ostin minikokoisena tuon Lightin. Musta oli kanssa kiva nuo pienet matkakoot, kun saa jonkinlaisen kosketuksen tuotteeseen ja jos ei tykkääkään niin ei ole turhaan isoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.