makeup

Smashbox Primer Water

Pakkohan on kirjoitella tästä tuotteesta, kun viikonloppuna tuli ostettua jo toinen pullo Smashboxin Photo Finish Primer Wateria.

Tämä suihke on tarkoitettu sekä meikin alle, että meikin päälle – ja voihan tätä käyttää vaikka ihan puhtaallekin iholle. Silikoniton, alkoholiton ja öljytön koostumus on tehty tuomaan kasvoille kosteutta ja kirkkautta. Itsehän en siis iholla karta silikonia tai öljyä, mutta näin itse purkissakin lukee. Alkoholihan ei ole iholle mitenkään suotavaa varsinkaan päivittäisessä käytössä – ja tämä todellakin on ollut päivittäisessä käytössä.

smashbox_primer_water

Yksi juttu, mikä kannattaa muistaa tämän tuotteen kanssa on se, että tämä ei todellakaan ole mitenkään ihmeellinen tuote, joka tekee kaiken. Tämä on oikeastaan vain suihkutettava kasvovesi, joka tuo kasvoille kosteutta. MUTTA tämän se tekee erittäin hyvin.

Suihku on erittäin hienojakoinen ja runsas. Itse tykkään todellakin suihkia naaman märäksi – ennen ja jälkeen meikin. Käytän tätä ennen meikinpohjustajaa sekä meikin päätyttyä sulauttamaan puuteriset tuotteet ihooni. Tämä ei pidennä meikkini kestoa, mutta varmistaa ettei ihoni kuivu tai että meikki näyttää luonnolliselta.

smashbox_primer_water

Tämä tuoksuu hyvältä ja tämä sisältää pienen määrän tuoksua/parfyymia, joten tosi herkkäihoiset eivät tästä ehkä tykkää.

Rasvaisen ihon omaavat tarvitsevat tämän lisäksi kyllä muunkin meikinkiinnityssuihkeen sekä pohjustajan, mutta itse rasvoittuvan T-alueen omaavana tykkään tämän kosteuttavasta koostumuksesta meikin alla.

Näitä löytyy Kicksistä ja hintaa on tuotteella 33 euroa. Mistään halvasta tuotteesta ei siis ole kyse, mutta jos vain haluaa testata, niin todellakin suosittelen.

Onko Primer Water päässyt teidän meikkirepertuaariin?

2 Comments

  • Salka

    Olen miettinyt tän ostamista, mutta olin kuvitellut tän olevan selvästi enemmän pohjustajamaisen, kuin ns. meikinfreesaussuihkemaisen 😀 Mutta pidän harkinnassa, sitten kun nykyiset suihkeet loppuvat, voisin kyllä harkita tätä. Alkoholittomuudesta iso plussa!

  • Maria / Maria Glow -blogi

    Mulla on kans tää ja oon kyllä tykännyt. Tykkään siitä, että tulee tosi hienojakosesti ja muutenkin tosi miellyttävän tuntunen iholla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.