makeup

Sleek Solstice

Moni on varmaan jo nähnyt ja lukenutkin oheisesta Sleekin korostuspaletista, mutta minä sain tilattua tämän vasta vähän aikaa sitten Bootsin muun tilauksen yhteydessä. Sleek on muuten ihan tuttu brändi, mutta tämä hehkutettu korostuspaletti oli jäänyt testaamatta.

sleek_solstice

sleek_solsitce

Solstice-paletissa on kolme puuterimaista korostustuotetta sekä yksi voidemainen. Voidemainen Ecliptic on aavistuksen liian tumma minulle poskille, mutta olen käyttänyt sitä yhden kerran luomella toisen tuotteen alla.

Kultainen Subsolar on tällä hetkellä eniten käyttämäni ja ihonsävylleni sopivin sävy. Se on aika hienojakoinen, mutta liian rankalla kädellä annosteltuna saa kyllä ihon epätasaisuuden näkymään.

Laventelinen Hemisphere sekä pronssisempaan taittava Equinox ovat molemmat baked-koostumuksen omaavia. Ne ovat kuitenkin molemmat tosi kauniita iholla eivätkä yhtään glitterisiä tai kuivia.

sleek_solstice_on_face

sleek_solstice_on_face

Todellakin hyvä ostos, vaikka tällä hetkellä korostuspuutereita löytyy riittämiin. Tämä on kuitenkin ollut päivittäisessä käytössä sen saamisesta asti. Hemisphereä käytän yleensä silmän sisänurkkaan tuomaan valoa ja Subsolaria muualle kasvoihin. Equinox on käynyt luomiväristäkin todella kevyinä meikkipäivinä.

Löytyykö teiltä jo Solstice? 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.