Uncategorized

Skin Blossom – hellävaraista puhdistusta

Kuten tammikuun suosikeissa tulikin jo mainittua, niin Skin Blossomin Gentle Face Wash on ollut ihan ehdoton putsari näin talvisin. Tällä voi poistaa silmämeikin – varmaankin vain vesiliukoisen – mutta itse poistan kaiken meikin ennen kuin puhdistan kasvoni, niin en ole viitsinyt tätä testata siihen tarkoitukseen. Plus että käytän vedenkestävää silmämeikkiä melkein aina.

Skin Blossom on englantilainen sarja, joka keskittyy ihon- ja hiustenhoitoon. Kaikilla tuotteilla on Soil Association -sertifikaatti eli ne ovat täyttä luonnonkosmetiikkaa sekä tuotteet valmistetaan mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Tämän lisäksi tuotteilla on Vegan Society -merkki eli nämä ovat täysin vegaaneja eikä niitä ole testattu eläimillä. Pointsit todellakin tästä!

oobd_skin_blossom_face_wash_

Koska itse en ole mikään luonnonkosmetiikan suurin kuluttaja tai fani – ehkä en vain ole löytänyt niitä helmiä – niin aina näihin tarttuminen on vähän vaikeaa. Olen vain niin iloinen, että päätin tämän korkata.

Gentle Face Wash on tarkoitettu erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle, mutta soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää kookosuutetta, joka pehmentää ihoa sekä vihreää teetä, joka on antioksidantti – tietysti tämän pitäisi olla kasvoilla pidempään, jotta antioksidanttinen ainesosa kerkeäisi vaikuttaa.

oobd_skin_blossom_face_wash_

Tuoksu on luonnonkosmetiikkamainen, muttei yhtään häiritsevä. Hieman yrttisen raikas, mutta todella miedolla tavalla. Erityisesti tykkään pumppupullosta!

Ihan ehdoton! Iho tuntuu kosteutetulta, mutta puhtaalta pesun jälkeen. Naamaa ei kiristä eikä heti tee mieli näin talvellakaan juosta naamarasvapurkille.

Onko teillä kokemuksia Skin Blossomin muista tuotteista? Ehdotuksia testattavaksi?

Tuote saatu blogin kautta

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.