body

Signe Seebid – virolaista kylpyhuonekosmetiikkaa

Olen kuullut Signe Seebidistä jo pidemmän aikaa ja nähnyt niitä muissa blogeissa. Tallinnassa huomasin Kaubamajassa muutamia tuotteita, mutta jostain syystä yhtään ei päätynyt mukaani. Niinpä I Love Me -messuilla Bona Valeren osastoon törmätessäni päätin tutustua tuotteisiin lähemmin.

signe-seebid

Keskustelin hetken eri tuotteista ja koska meidän yläkerran käsisaippua oli lopussa, niin ostin merisuola-appelsiinisaippuan. Näitä saippuoita voi käyttää kyllä ihan naamallakin, mutta itse tykkään käyttää näitä käsien pesuun. Kyseinen saippua on aika huokoisen tuntuista ja hieman karheaa, muttei mitenkään erityisen kuoriva. Tuoksu on loppujen lopuksi aika mieto.

signe-seebid

Tämän päälle sain kokonaisen Ruusunkukka-vartalokuorintapurkin. Ja onneksi sain, sillä tämä on paras vartalokuorinta pitkään aikaan. Sokeripohjaisen kuorinnan tuoksuina ovat ylang-ylang ja sitruunaruoho. Tämä kuorii todella hyvin, mutta jättää viinirypäleöljyn, glyseriinin ja E-vitamiinin takia ihon todella kosteutetun tuntuiseksi. Mun ei tarvinnut lisätä vartalovoidetta suihkun jälkeen. Ja tuo tuoksu! Todella voimakas – pääasiassa sitruunaruoho – joka jää iholle ja kylpyhuoneeseen vielä pitkäksi aikaa. Mmm-mmm! Tiedän onneksi, että mistä saan lisää, kun tuo loppuu.

signe-seebid

Jos siis saippuoita tai varsinkin hyvä vartalokuorinta hakusessa, niin suosittelen katsastamaan Signe Seebidin valikoiman.

Mikä vartalonkuorinta on teidän käytössä tällä hetkellä?

One Comment

  • Salka

    Mulla odottaa tuo vartalokuorinta testaustaan, mulle tehtiin sillä käsikuorinta ja se oli aivan ihana tuote 🙂 Aion ostaa Signeltä jotain jouluksi äidille ja anopille, vaikka taidettiinkin sopia, ettei osteta joululahjoja 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.