makeup

Sigma Aura Powder

Kun sain tämän Sigman puuterin goodie bagistä viime vuoden puolella, en aluksi tiennyt oliko se muna vai kana. Kävi ilmi, että se on vähän kumpaakin.

Aura Powdereita tulee monessa eri sävyssä ja itse sain bagista kauniin sävyn nimeltä Pet Name. Pet Name on kaikista Aura Powdereista vaalein ja se on sävyltään hempeä persikka.

sigma aura powder

Aura Powdereita voi käyttää melkein mihin tahansa. Sävystä riippuen ne voivat olla viimeistelypuutereita, poskipunia, korostuspuutereita, aurinkopuutereita tai varjostuspuutereita. Koska Pet Name on vaalea ja hennomman pigmenttinen kuin luultavasti osa muista sävyistä, niin sitä voi helposti käyttää kevyellä kädellä koko naamalle tuomaan lämpöä ja hieman hehkua.

sigma aura powder pet name

Itse näin vaaleana voin käyttää tätä vain poskipunana (tai luomilla jos haluaisin). Itse rakastan persikkaisia sävyjä, joten olen todella iloinen, että sain juuri Pet Namen näistä.

Iholla Pet Name on kaunis persikka. Se ei näytä matalta iholla vaan näyttää luonnolliselta. Kaunista! Ja näiden pannu on todella iso eli tästä riittää pidempäänkin.

sigma aura powder pet name

Tällä hetkellä eleven.fi:stä saa kahden Sigma-tuotteen lisäksi Sigma SigMagic-sivellinpesushampoon. Jos kiinnostaa, niin kannattaa klikkailla itsensä ostoksille. Sigman Aura Powdereiden hinta on 15,80 euroa.

Onko teillä kokemusta Sigman meikeistä?

Tuote saatu PR-näytteenä / Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.