body

Siementen voimaa iholle – Avon Nutraeffects -vartalovoiteet

Sain Avonilta testiin kolme neljästä vartalovoiteesta, jotka tulevat uutena Nutraeffects-linjaan. Nutraeffects-linjan tuotteet sisältävät Active Seed Complex -yhdisteen eli erilaisista siemenistä saatuja uutteita. Siemenuutteiden lisäksi voiteissa on vitamiineja, mineraaleja sekä omega-3:sta. Ne lupaava kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan. Sarjassa on jo ollut kasvon ihonhoitotuotteita, mutta nyt mukaan tulee myös neljä erilaista vartalovoidetta.

Velvet Soft Moisture – chia-siementen uutetta sisältävä kosteuttava voide, jota voi käyttää vartalolle, käsille ja kasvoille, normaalista kuivalle iholle

Ultimate Moisture – chia-siementen uutetta sisältävä kosteuttava vartalovoide, normaalista kuivalle iholle

Deep Nourishment – manteliöljyä sisältävä ravitseva vartalovoide, kuivasta erittäin kuivalle iholle

Intensive Repair -pellavansiemen- ja marulaöljyä sisältävä uudistava vartalovoide, erittäin kuivalle iholle

Kaikki tuotteet ovat sopivia myös herkälle iholle. Ne ovat allergiatestattuja eivätkä sisällä parabeeneja tai väriaineita.

Itselleni näistä sopi parhaiten Ultimate Moisture, sillä ihoni on yleensä normaali, talvisin hieman kuiva – varsinkin jalat ja olkavarsien alue. Ultimate Moisture tuntui melkein geelimäiseltä iholla ja imeytyi todella nopeasti jättäen ihon täysin normaalin tuntuiseksi. Deep Nourishment imeytyi kanssa nopeammin, mutta jätti ihon kosteutetumman tuntuiseksi – niin, että iho tuntui ihan pikkuisen nahkealta. Liian paksut voiteet tuntuvat jäävän helposti pyörimään iholleni, eivätkä imeydy vaan takertuvat lakanoihin tai vaatteisiin.

Tuotteet saatu blogin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.