featured,  makeup

Shane Dawson x JSC – Shane Glossin’

Jos olette yhtään seuranneet kauneustubettajia, -instagrammaajia tai -bloggaajia olette myös varmaan kuulleet Shane Dawnsonin ja Jeffree Starin yhteistyökokoelmasta.

Tätähän osattiin odottaa, kun Shane Dawson julkaisi dokumentin Jeffree Starista ensimmäisen kerran. Niinpä ei ollut yhtään yllätys, että uusi sarja käsitteli kokoelman syntyä – ja vähän muutenkin kosmetiikkabisnestä siinä sivussa.

Itse sain lopulta – kun kaikki sivut olivat ylikuormitettuja – tilattua Conspiracy-paletin Beautylishiltä ja tämän lisäksi Conspiracyn ja Mini Controversyn oletkaunis.fi-sivuilta. Toiselle Conspiracy-paletille on jo ottaja, joten turhaan en kahta kertaa tilannut.

Mutta mitä en jaksanut edes yrittää tilata oli huulikiilto. Niinpä kävin nappaamassa sunnuntaina Ainoan Emotionista viimeisen kappaleen, kun sellainen nyt sattui olemaan vielä jäljellä.

Shane Glossin’ on ihan vain kirkas huulikiilto, ei mitään glitteriä ei mitään ylimääräistä. En pysty itse käyttämään edes huulipunia, puhumattakaan mattaisista nestehuulipunista, niin olen käyttänyt viimeiset kuukaudet pelkästään huulirasvaa ja huulikiiltoja. Enkä satu omistamaan yhtään pelkkää läpinäkyvää huulikiiltoa. Nyt omistan.

Koko kokoelman pakkaukset ovat upeita, ehkä tuo huulikiilto olisi voinut olla vähän ohuemmassa pakkauksessa, mutta se ei onneksi kauheasti paina. Tuoksu/maku huulikiillossa on Root Beer – omaan nenään makean lääkemäinen, en ole koskaan tykännyt Root Beerin mausta, mutta kyllä se tuossa huulikiillossa menee.

Tein myös itselleni lupauksen, että tämä kokoelma oli viimeinen tämän vuoden kosmetiikkahankinta – ensinnäkin tämäkin oli täysin turha, Shanella (ja Jeffreellä nyt ainakin) on ihan tarpeeksi rahaa, eivät tarvitsisi minun rahojani, mutta Shanea monta vuotta seuranneena halusin omistaa edes jotain kokoelmasta.

Ja jos loppuvuosi sujuu hyvin ostamattomuuden suhteen, niin sitten se jatkuu ensi vuoteen, sillä olemme miettineet muuttoa isompaan – ja tältä alueelta lähemmäs Helsingin rajaa muuttaessa meidän asuntolaina kolminkertaistuisi, joten rahaa tarvitaan muuhunkin kuin meikkeihin.

Ostitteko te jotain kokoelmasta?

3 Comments

 • Charming Nails

  Mä en edelleenkään tiedä kuka Shane on. En katsellut edes mitään kokoelman julkistamisvideoita, halusin vaan molemmat luomiväripaletit ;D ne on niin hienoja, tulisivatpa äkkiä <3 En muuten taida omistaa yhtään kirkasta huulikiiltoa, mattahuulilla mennään suurimmaksi osaksi 🙂 välillä käytän jotain nudepunia ja -kiiltoja 🙂

  • Henna V

   Et taida olla ainoa, kuka ei tiedä Shanea, vaikka hänellä onkin 23 miljoonaa seuraajaa tubessa 😀 Mäkin toivon, että tulisi äkkiä, mun Beautylishin tilaus lähti jo la, mutta oletkaunis.fi ei ole vielä lähtenyt.

 • Nena Sofia

  Mähän kiersin Sokokset ja Emotionit läpi, kun en halunnut odottaa toimituksen kanssa. Sain sitten vihdoin tiistaina napattua Conspiracyn Triplan Emotionilta, kun olivat saaneet täydennystä. Ja on kyllä joka pennin arvoinen, ihana paletti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.