body,  makeup,  shopping,  skincare

Sephorasta ja Kicksistä jotain pientä jouluksi

Tein pienet tilaukset sekä Puolan Sephoraan, että Kicksiin tässä joulukuun alkupäivinä. Syynä ensimmäiseen oli sinä päivänä ilmoitetuista YT-neuvotteluista ja Kicksin tilasin, koska yksi tuote oli tarjouksessa heidän joulukalenterissaan.

Eri syistä johtuen tilasin pientä kivaa itselleni – ja ihan aavistuksen lapsellekin. Pahoitteluni myös tähän väliin, ettei alkuviikosta tullut postausta, mutta meillä on kaksi kolmesta sairaana – ja se yksi ei ole minä. Tämän lisäksi töissä on vähän hässäkkä päällä, koska vuodenvaihde lähestyy. Lähden vielä käymään Tallinnassakin päiväksi ennen tässä joulua, joten aattona pääsen ehkä hengähtämään hetkeksi.

sol de janeiro bum bum cream brazilian 4play

Aloitetaan ensin vaikka Sephoran tilauksesta. Syy tähän oli yksinkertaisesti uusi brändi, joka Puolaan oli rantautunut – Sol de Janeiro. Moni jenkkiläisiä tubettajia seuraava on varmaan Bum Bum Creamistä kuullutkin – sekä Brazilian 4Play -suihkugeelistä. Näissä on aivan herkullinen tuoksu! Mulle tuli aavistuksen mieleen Laura Mercierin Ambre Vanille, mutta eksoottisempi versio. Bum Bum Cream mulla on jo nyt käytössä (ostin Barcelonasta) ja se on ihanaa. Suihkugeeliä en ole vielä testannut. Näistä kuulette varmasti lisää blogissa joskus myöhemmin.

marc jacobs skinfood christmas cracker

marc jacobs skinfood christmas cracker

tonymoly christmas cracker bunny bunny

Ja koska nyt on joulukuu – ja joulu tulee – niin sivuilla oli paljon erilaisia lahjoja. Erilaisia settejä ja “crackereitä” (nämä tuskin siis pamahtavat kun näitä avaa). Niinpä nappasin itselleni kaksi – Marc Jacobs meni suoraan joulusukkaan ja Skinfood odottaa käyttöönottoa. Lapselle ostin vielä Tonymolyn pari huulikiiltokynää sekä parfyymin sisältävän pakkauksen.

glamglow supermud

Kicksin joulukalenterin alennuksessa ollut tuote oli Glamglow‘n Supermud. Täyteen hintaan (melkein viisikymppiä!) en suostu tästä maksamaan, vaikka onkin erittäin hyvä naamio. Sen sijaan kakskytäviis oli ihan jees.

bobbi brown brow definer

Ja Mari käytti minulla Bobbi Brownin kulmakynää Stockmann Beauty Studion meikissä, niin päätin lopultakin hankkia sen sävyssä Grey, sen verran hyvä oli ja kaipaan isompipäistä kulmakynää nopeihin työaamuihin.

Mitä te olette ostelleet viime aikoina itsellenne?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.