makeup,  shopping

Sephoran tilaus

Tulipa taas tuhlattua. Nimittäin 250 euroa Sephoraan. Ei ehkä järkevää, kun tulossa on Edinburghin reissukin.

Kävin katsomassa Sephoran sivuja sillä silmällä olisiko siellä Too Facedin Peach Perfect -linjan puuteria ja meikkivoidetta. No ei ollut jäljellä mun sävyä. Sitten vähän eksyin selailemaan kaikkea muutakin.

fenty beauty pro filt'r eye base

Fenty Beauty laskeutui Puolan Sephoraan vähän aikaa sitten ja luomivärinpohjustaja vähän kiinnosti. Niinpä nakkasin Pro Filt’r Amplifying Eye Basen sävyssä Invisipink koriin.

hourglass vanish caution arch

Myös Hourglass on tullut valikoimaan ja 20% alennuksella ostin kolme tuotetta – kauan himoitsemani Vanish Seamless Finish Foundation Stick sävyssä Alabaster, ripsariuutuus Caution ja blondissa sävyssä Arch Brow Volumizing Fibre Gelin.

Too Faced Born This Way

Too Facedilta ostoskoriin päätyi Born This Way -meikkivoide aavistuksen liian tummassa sävyssä Pearl. Sekoitin tätä toiseen meikkivoiteeseen ja yhdistelmä kesti todella hyvin koko pitkän päivän lentoreissuineen. Toimi myös hyvin yksinään kun testasin.

youth to the people kit

Youth To The Peoplen matkasetin ostin tulevaa reissua silmälläpitäen. Se sisältää miniputsarin ja -kosteusvoiteen.

this works can't sleep

This Worksin Can’t Sleep Kit lähti kanssa mukaan, käytän unisuihketta jo nyt, mutta Stress Relief roll-on on uusi kokemus. Tietysti unohdin ottaa sen mukaan Köpiksen työmatkalle.

benefit brow contour pro

benefit hello happy mini

Benefitin 90-luvun värikynistä inspiraation saanut 4-in-1 Brow Contour Pro -kulmakynä oli pakko testata, sillä en ole löytänyt vielä huonoa Benefitin kulmatuotetta. Samalta brändiltä lähti aivan ylisöpö miniversio Hello Happy -meikkivoiteesta, tällä kertaa sävyssä 1. Tämä lähtee reissuun mukaan!

lanolips coconut

Ja koska mun meikkirituaaliin kuuluu huulirasva, niin tilasin uuden Lanolipsin, tällä kertaa kookoksen tuoksuisena, sillä vanha normaaliversio alkaa näyttää loppumisen merkkejä.

Näistä suurin osa on jo testattu ja aion niistä kokemuksista kertoa ihan piakkoin blogin puolella. Kannattaa siis tsekata blogia tulevaisuudessakin, jos jokin tuotteista kiinnostaa erityisesti.

Mistä haluaisit lukaista ihan ensimmäisenä arvostelua?

2 Comments

  • Kristalli

    Mä haluaisin kuulla tuosta 4 in 1-kulmakynästä ensimmäiseksi, koska Benefitin kulmatuotteet kiinnostaa. Sais Benefit kyllä tulla jo pikkuhiljaa Suomeenkin kauppoihin, haluisin päästä hiplailemaan tuotteita ihan luonnossa! Tiedän että Viking-laivoilla myydään, mutta ihan tänne maihin myös.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.