makeup,  shopping,  travelling

Sephoran ostokset – Fenty Beauty ja muutama muu

Kuten muutama postaus sitten kerroin, niin olimme käymässä Tukholmassa. Tottakai oli pakko käydä kääntymässä Sephorassa – varsinkin Fenty Beauty -tuotteiden ääressä. Ja kuten vähän enteilinkin, niin se ostolista muuttui jonkin verran.

Tiputin lopulta swatchailujen jälkeen pois esim. Fenty Beautyn Metal Moonin, sillä se oli liian glitterinen makuuni. Myös Fentyn joulukokoelma oli tullut – ja kuten vähän arvelinkin, ei se paletti ollut livenä yhtään sen kauniimpi kuin netistäkään, joten en edes harkinnut ostamista.

Mutta mitä minä sitten ostin? No, käydään niitä läpi. Fenty Beauty by Rihanna -hyllystä mukaan lähti Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation (SEK 345), Gloss Bomb Universal Lip Luminizer (SEK 175) sekä Eclipse 2-in-1 Glitter Release Eyeliner (SEK 200). Tiesin ennestään, että meikkivoide tummenee kuivutessaan ja se voi – käyttäjän ihosta riippuen – vielä hapettua. Niinpä swatchasin kolme vaaleinta sävyä kädelleni heti ensimmäisenä ja jatkoin muiden tuotteiden tutkimista. Kymmenen minuutin päästä huomasin, että vaalein sävy on selvästi lähimpänä omaa sävyäni kuivuessaan – niinpä mukaani lähti sävy 100. Ja talvikin tulossa, niin en halunnut joutua nalkkiin liian tumman meikkivoiteen kanssa. Gloss Bomb ei ole juurikaan pigmenttinen, se antaa kaunista hohtoa huulille. Vielä olen kahden vaiheilla, että pidänkö tämän itse vai laitanko lapsen joulukalenteriin – vaikka tänään tajusin että tilasin hänelle siihen Colourpopin My Little Pony -kokoelmasta huulikiillon. Eclipse glitterlinerista lähti sävy Later, Crater, sillä se näyttää sen verran uniikilta sävyltä enkä näe itseäni käyttämässä vihreää tai sinistä glitterirajausta – paitsi oikean glitterin kanssa.

sephora_fenty_beauty_huda_beauty

Tämän lisäksi mukaan lähti kuin lähtikin Huda Beautyn Lip Strobe sävyssä Angelic. En edes tajunnut ennen swatchaamista, että kuinka pigmenttisiä nämä ovat. Näiden alle ei tarvitsisi mitään huulipunaa tai rajauskynää (paitsi ehkä reunojen siistimiseen). Lip Strobet maksavat 210 kruunua.

Ja viimeisenä heitin Sephoran oman kynsilakanpoistopurkin, sillä ne vain ovat yksinkertaisesti niin helppoja – lapsikin tykkää niissä lillutella lakkauksensa pois.

Lapsi osti itselleen Tony Molyn huulirasvan, Tangle Teezer -harjan sekä Sephoran oman sarjan käsisaippuan (älkää kysykö miksi käsisaippuaa, ihan kuin meillä ei sitä jo olisi, luultavasti se pyöreä pullo oli niin kiva). Tämän lisäksi ostin pari pientä juttua lapsen tulevaan joulukalenteriin. Nyt on joulukalenterista yli puolet ostettu. Ajattelin myös laittaa mukaan karkkia eli joka päivä ei tule jotain kosmetiikkaa tai krääsää. Lapsi haluaisi kylläkin luomivärejä, joten ehkä sellainen pitää vielä jostain hankkia.

Muuten meidän matka ei mennyt ihan, kuten suunniteltiin. Edellisenä iltana lapsella nousi yli 39 asteen kuume. Se laski lähtöpäivän aamuksi normaalilukemiin ja lapsi halusi lähteä reissuun. Tajuttiin vasta laivan lähdettyä, että lapsella on märkärupi. Ei hajua mistä saanut. Valitettavasti lapsella on sairauden johdosta naamassa muutamia outoja ihokasvaimia, joten ensin ajattelin vain jonkin niistä ärtyneen – en tiedä miksi, kun ne eivät ole ärtyvää sorttia – tai sitten finnien alkavan ilmestyä. Lasta kutitti tietysti, mutta muuten jaksoi laivalla hyvin. Aamulla kun odotettiin bussia keskustaan, niin mun piilari yhtäkkiä päätti sanoa ciao ja kuivui pois silmästä. Eli Tukholmasta metsästettiin ensimmäisenä apteekki – lapselle Microcidiä ja mulle piilarit. Tämän jälkeen oli pakko käydä aamupalalla ja sitten suunnattiinkin jo Sephoraan. Vanhassa kaupungissa kierrettiin vain hetki, kunnes lapsi valitti, että jalkoihin sattuu – oli näköjään tarttunut varpaaseen märkärupi ja kengät hankasivat. Oltiin laivalla aikaisin takaisin ja miehen kanssa päätettiin, että nyt saa Tukholma olla vähän aikaa ilman meitä. Viime vuonnakaan ei matka mennyt hyvin – lapsi oli kyllä huonossa kunnossa, joten siihen nähden meni hyvin.

Ja nyt musta tuntuu, että mä tulen kipeäksi. Että näin! Mutta messuille raahaan itseni perjantaina – tuli mikä tuli.

Tuliko Sephorasta ostettua mitään teitä kiinnostavaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.