makeup,  shopping,  skincare

Sephoran aleostoksia

Tein parisen viikkoa tilauksen Puolan Sephoraan, kun sain 20% alennuksella taas melkein kaikkea – Kat von D:n tuotteet ja Huda Beautyn Desert Dusk oli rajattu alen ulkopuolelle. Niinpä sitten halusin testata vähän uusia tuotteita ja ostin myös yhden vanhan suosikin.

En oikeastaan koskaan tilaa Puolan Sephorasta täydellä hinnalla, koska postimaksut Suomeen ovat noin 20 euroa – riippuen valuuttakurssin vaihtelusta. Täydellä hinnalla ostan vain, kun olen Puolassa, vaikka usein silloinkin minulla on 10% alennus käytettävissä.

Olen ennenkin kertonut, että Puolan Sephoran tilaukset tulevat suoraan ovelle, niin tälläkin kertaa. Laatikkoon on pakattu pussissa kaikki tuotteet. Postilla ei ehkä toimisi näin väljä pakkaus, muttei vielä ole ollut kuriirin käytön takia mikään rikki.

marc jacobs velvet noir limited edition

Ainoa ennestään tuttu tuote, jonka tällä kertaa tilasin, oli Marc Jacobsin Velvet Noir -ripsiväri, mutta tässä vuoden 2017 joulun LE-kuosissa. Ei ehkä se kaikkein sytyttävin ja kalliimman näköinen kuosi, mutta olisin joka tapauksessa ostanut ko. ripsvärin, niin miksi en sitten erikoisessa tuubissa.

Muut tuotteet olivatkin sitten kaikki uusia tuttavuuksia.

sephora poland order november

Cliniquen Take The Day Off -pyyhkeet lähtivät mukaan sen takia, että tällä hetkellä käytän Pep-Start-linjan pyyhkeitä ja ne ovat olleet todella hyviä. Niinpä halusin testata näitä, sillä muuten kaikki Take The Day Off -linjan tuotteet, joita olen kokeillut, ovat olleet erittäin hyviä. Toivottavasti nämäkin. Lanolipsin alkuperäisen monikäyttövoiteen tilasin huulirasvaksi – tämä päätyi meikkipöydälle eli käytän tätä ennen meikin tekoa. Itse voide on aika paksua ja vaseliinimaista, vasta muutama käyttökerta takana niin en osaa enempää vielä sanoa. Farsálin Rose Gold Elixir on ollut ostoskorissa monta kertaa, mutta vasta nyt päädyin sen ostamaan. Unicorn elixir ei niin kiinnostanut, mutta tämä kultahippusia sisältävä öljy kylläkin. En ollut ajatellut, että tuote tuoksuu – melkein haisee – siltä miltä se nyt tuoksuu, mutta hyvä juttu on se, ettei siihen ole lisätty mitään hajustetta vain hajusteen takia. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Youth To The Peoplen Kale + Green Tea Spinach Vitamins -kasvojenpesuaine alkoi kiinnostaa, kun näin Stephanie Nicolen puhuvan tässä videollaan. Meillä on hänen kanssaan ihan erilaiset ihotyypit, mutta luotan hänen ihonhoitoarvosteluihin todella paljon. Ja koska kasvojenpesuaine ei jää kasvoille, niin uskallan kokeilla sillä saralla melkein mitä vain. Tämä tulee lasipullossa – pumppu tulee erikseen samassa pakkauksessa, mutta ainakaan ei ole vuotanut (märkä läntti kuvassa on mun sormesta).

Siinä taas hetkeksi uutta testailtavaa. Kiinnostaako joku erityisesti?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.