makeup

Sephora Cream Lip Stain – Marvelous Mauve

Tänään sitten vuorossa Pariisin ostoksista Sephoran oma huulilakan tapainen tuote eli Cream Lip Stain sävyssä Marvelous Mauve. Tämä vaan näytti niin minun väriltäni, että pakko oli se kotiuttaa.

Sephoran sivujen mukaan tuotteessa oleva avokadoöljy saa tuotteen käyttäytymään eri tavalla käyttämisen vaiheesta riippuen. Heti kun tuotetta laittaa huulille, se on kermaisen liukuva ja asettuu satiiniseksi eli täysin mattaa tästä ei tule. Tämä ei myöskään näin ollen kuivata huulia. Tämä myös stainaa huulia eli jättää huulille väriä, vaikka itse tuote pyyhkiytyisikin pois. Väri on aika luonnollinen enkä huomannut sen jäävän laikukkaaksi.

Sain kyllä tehdä töitä, että tämä pyyhkiytyi huulilta pois – söin, join ja silti tätä oli huulilla. Eli vaikka kyseessä ei olekaan täysin mataksi asettuva huulituote, niin pysyvyys on silti erinomainen. Vasta kunnon hankaaminen sai tämän pois kokonaan huulilta.

Tuote tuoksuu hieman vaniljaiselta, mistä tulee mieleen MACin tuotteet.

Itse tuote on hieman paksumpaa kuin moni muu omistamani tällainen nestemäinen huulipuna, joten tätä on helpompi työstää. Varsinkin reunat saa tällä tarkemmin vedettyä. Alla olevassa meikissä minulla ei ole huulikynää huulilla, vain tätä.

Tämä väri on niin täydellinen, etten olisi voinut paremmin valita. Ihanan luonnollinen olematta täysin nude.

Eli seuraavan kerran Sephorassa käydessä taitaa mukaan lähteä näitä muutama muukin!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.