makeup

Sensai Eyebrow Pencil

Jouduin hankkimaan uuden kulmakarvakynän, kun Anastasia Brow Wiz yhtäkkiä loppui. Niinpä muiden bloggaajien suositusten perusteella kävin hakemassa Sensai Eyebrow Pencilin eli kulmakynän Sokoksen alekupongilla sävyssä Grayish Brown. Myyjä oli ensin varma, että vaaleampi ruskea olisi minulle parempi, mutta koska oma lämmin ihonsävy puski niin pahasti läpi, niin Grayish Brownkin näyttää välillä tosi lämpimältä. Tummempi ja kylmempi siis lähti mukaan.

https://c1.staticflickr.com/9/8723/28033278764_e4517a8fab_o.jpg

Ensimmäisenä huomasin, että pää on huomattavasti isompi kuin Anastasiassa. Kesti hetken ensimmäisellä kerralla miettiä, että miten alan tällä piirtämään kulmia. Onneksi tämä on sen verran kova, että tällä en ainakaan heti saanut liian tummaa jälkeä.

Tuntuu, että tämä jotenkin lämpenee käytössä. Ensin kun aloitan aamulla kulmia piirtämään, niin väriä ei juurikaan lähde irti, mutta vähän ajan jälkeen sitä lähtee todella hyvin. Ei liikaa, todellakaan. Tämä on todella hyvä väri ja vaikka en saa tällä niin tarkkaa jälkeä kuin Anastasialla, niin tämä on muuten kätevämpi. Varsinkin kun tähän saa täyttövärin eli ei tarvitse joka kerta ostaa kokonaista kynää uusiksi. Todella hyvä juttu!

https://c1.staticflickr.com/9/8643/28365959120_1852aa766f_o.jpg

Jos haluan todella piirretyt kulmat, niin käytän edelleen Anastasia Dip Brow’ta, mutta tämä on nopea jokapäiväiseen kulmien laittamiseen. Saan tällä kulmat nopeammin kuin Anastasian kynällä ja se on plussaa. Voitte katsoa eilisistä kuvista, että millaista jälkeä saan tällä kulmiini.

https://c1.staticflickr.com/9/8645/28033276944_7b9728e982_o.jpg

Suosittelen tätä siis kaikille ja kiitän kanssabloggaajia, jotka tätä minulle suosittelivat!

I had to get a new eyebrow pencil since I ran out of my Anastasia Brow Wiz and other bloggers recommended to buy this Sensai one in Grayish Brown. First I was wondering how on Earth I’m supposed to get nice looking brows when the end is so much thicker than in Anastasia but luckily pencil is dry enough that I didn’t manage to get too dark brows immediately. Texture is waxy and it seems to me like it warms up while you use it. At first the colour payoff is less than what it is after some seconds being in contact with skin. I love the fact that you can buy refill colours for this and don’t always have to buy whole pen. Also putting on my brows with this is quicker than with Anastasia and that’s really good on work mornings. If I really want sharp brows I will have to use Anastasia Dip Brow since I can’t seem to get crisp enough lines with this. If you want to see how this looks on me check yesterday’s post.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.