lifestyle

Se olisi sitten taas siinä!

Kuten ehkä joku jo huomasikin, niin blogi on taas ylhäällä ja näyttää vähän erilaiselta. Mitään järkyttävän suurta muutosta ei lukijalle ole, mutta itselleni kyllä.

Kun Purkkimafia viime vuonna lopetettiin, niin itse siirryin bloggaamaan wordpress.comiin, koska se oli vain tosi helppo juuri siinä elämäntilanteessa. En silloin jaksanut alkaa vääntämään itse minkään ylimääräisen kanssa, kun edessä oli lapsen aivoleikkaus ja muutenkin erittäin raskas vuosi takana.

Nyt kun tuossa toukokuun lopussa wp.com alkoi ilmoittaa siitä, että luottokorttini ei ollut voimassa eli sivustoa ei voinut uusia, niin päätin lopultakin tarttua tuumasta toimeen ja vaihtaa itseni wp.orgin puolelle. Se tarkoitti, että otin Seravoon yhteyttä ja viiden minuutin päästä minulla oli jo sivusto ylhäällä. Vanhan blogin tuominen ei vienyt kauaa ja sen osaa aika käsikin, joten toivottavasti en saanut hukattua mitään muutossa.

Domainin siirto olikin sitten vähän oma juttunsa, jonka takia eilen sivusto oli vähän aikaa alhaalla, mutta nyt sekin sitten hoidossa – kiitos Seravon.

tallinn_cauldron

Tällaisella ilmaisella teemalla aloitetaan, katsotaan jaksanko missä vaiheessa miettiä enemmän tätä ulkoasua, sillä viime viikon työmatka ei jäänytkään ainoaksi tässä kuussa. Olen taas loppuviikon (to-pe) työmatkalla, lauantaina muuten vain Virossa käymässä (blogiin liittyen) sekä ensi viikon ma-to taas Tallinnassa. Niinpä päätös tehdä siirto nyt ampui mua vähän omaan nilkkaan, mutta se oli hoidettava ennen juhannusta joka tapauksessa.

Blogi jatkaa ihan samana kuin ennenkin, eli teille tämä muutos näkyy lähinnä vain ulkonäössä. Ja voi olla, että joku joutuu uusimaan blogin seuraamisen, koska luultavasti siirto .comista .orgiin tiputti seuraajia matkalla pois.

Eli jos näette yhtään minkäänlaista ongelmaa blogissa, niin saa ilmoitella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.