health,  lifestyle

Sä näytät kauhealta!

Rakas työkaverini tokaisi tämän minulle tällä viikolla. Ok, mä olin niistänyt nenäni punaiseksi, silmät vuotivat ja lämpö oli nousemassa. En siis ehkä näyttänyt parhaimmalta. Tämän lisäksi minulla oli vielä silmätulehdus, jonka takia en käyttänyt mitään silmämeikkiä ja piilareiden sijaan naamallani olivat silmälasit – niitä ei kauheasti näy kodin ulkopuolella.

Myöhemmin samana päivänä toinen työkaverini tokaisi, että olen kalpea. Musta mä nyt olen aina kalpea.

Mutta siis, sairastelu jatkuu täällä. Bakteeriviljelmän mukaan mulla ei ollut mikään neljästä viljelyssä tsekatusta bakteerista. Kun pe fiilis oli ihan hyvä, lapsella alkoi flunssa. Tiistaina sain siis silmätulehduksen ja keskiviikkona alkoi aamu aivastamalla ja nenän valumisella. Ja nyt kuulemma lapsen isäkin on kipeänä. Että näin. Luulen että oma flunssanpoikaseni voi jäädä vain poikaseksi, sillä lämpöä on vain vähän ja iltaisin. Aamuisin nenä vuotaa ja aivastuttaa, mutta Duact on helpottanut aika hyvin oloa sekä nenäsuihkeet. Ilman vatsaongelmia luulen, etten olisi saanut tätäkään, mutta monen päivän vatsaongelmien takia luulen oman vastustuskykyni olevan aika huonoissa kantimissa. Onneksi ei sentään tarvinnut antibioottikuuria tai olo olisi vieläkin kauhea (vatsani ei siedä antibioottikuureja yhtään).

Toivottavasti te olette säästyneet alkuvuoden taudeilta! Palataan sunnuntaina vaikka kosmetiikan parissa. Oikein hyvää viikonloppua!

2 Comments

  • OutiS

    Oi, oi, tuo kun flunssa ei oikein kunnolla iske päälle on kauheaa. Kun pää ei toimi, kroppa painaa tonnin ja aistit jumii. Kaiken kruunaa karmea palelu ja kaiken kattavat säryt ja kolotukset. Koitapa siinä sitten olla vielä kaunis tai edes hehkeä! 😉😂
    Koittakaatten parantua!
    Tulee mieleen tän talven taudeista Raptorin kuuluisa lause rattijuopoista biisin lopusta ” Sitkeitä ovat, p…t!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.