lifestyle,  makeup

Ruskeaa ja sinistä

Ikean sinistä Ikeaan! Käytiin siis lauantaina pitkästä aikaa Ikeassa – ja jostain syystä silmille päätyi myös sinistä. Ei ollut mikään suunniteltu juttu.

Silmämeikkiin käytetty Gwen Stefani -palettia, Danger on kyllä aivan ihana sininen! Muut sävyt ovat Punk, Zone ja Anaheim sekä kulmaluulla Blonde.

oobd_gwen_stefani_palette_brown_blue_eyes_

oobd_gwen_stefani_palette_brown_blue_eyes_

oobd_gwen_stefani_palette_brown_blue_eyes_

oobd_gwen_stefani_palette_brown_blue_eyes_

Huulilla MACin Twig. Poskilla on Makiashin hohtopuuteri, minkä sain tiputettua sylistäni matolle – ja niinhän se puuteri meni rikki. Kyllä tästä vielä hohtoa saa, mutta aika varovainen saa olla purkin avaamisen kanssa.

oobd_makiash_highlighter_broken_1

Ikeasta mukaan lähti Sanderum-matto, jota olen kuolannut jo vähän aikaa. Jotenkin olohuone näyttää kodikkaammalta, kun kahvipöydän ympärillä on matto. Eilen kiiruhdin heti aamusta tapaamaan englantilaista kaveriani, joka sattui viettämään tämän viikonlopun Helsingissä – niinpä eilinenkin postaus jäi tekemättä, kun la unohdin Englannin jalkapallopelin lomista sellaisen kirjoitella.

oobd_ikea_sanderum_1

Miten teidän viikonloppu meni? Toivottavasti selvisitte ilman hajonneita meikkejä.

Makiashin korostuspuuteri saatu blogin kautta.

One Comment

  • JonnaH.

    Mun viikonloppu meni valvoessa. Alakerran naapuri kotiutui laitokselta uusi nyytti kainalossa. Tässä talossa on sen verran heikot äänieristeet, että ihan kuin vauva huutaisi yönsä meidän makkarissa. Olo on kuin humalaisella, kun niin vähän tullut nukuttua. 🙁

    Todella upea meikki! Harmi tota Makiashin higlighteria se on meinaten aika kiva, yhtä paljon hohtoa kuin Mary Loussa, Mary Lou on vaan lämpöisemmän sävyinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.