makeup

Ruskea sekamelskameikki

Eilen oli Bernerin bloggaajapäivä, ja viimeisenä sairaslomapäivänä päätin lähteä kokeilemaan, että miltä sosiaalinen elämä tuntuisi. Kuusi tuntia poissa kotoa ja täytyy myöntää, ettei se ollut niin helppoa kahden lähinnä sisällä (kotona tai sairaalassa) vietetyn viikon jälkeen. Eilinen meikkikin meni täysin puihin, siitä piti tulla ihan erilainen, mutta en jaksanut alkaa alusta, joten tällä sekamelskalla mentiin.

Meikki on tehty Urban Decayn Naked-paletilla kokonaan. No, ainakin sävyt sointuu keskenään, vaikkei asettelu ihan toiminutkaan niin kuin halusin.

Ja en siis viettänyt kuutta tuntia bloggaajapäivillä, kävin ennen sitä juoksemassa tyttärelleni synttärilahjan – hän täyttää tänään 11! Työpäivän jälkeen pitäisi tänään vielä jaksaa lähteä ravintolaan syömään miehen ja lapsen kanssa, onneksi lauantain saan levätä – tai sitten en. Sunnuntaina tulee sukulaisia kylään, joten pitäisi leipoakin ja tehdä kalakeittoa.

Lupaan palata tuotearvosteluihin ensi viikolla, kun pää ehkä toimii paremmin. Hyvää viikonloppua kaikille!

2 Comments

  • sari

    Mikäs tässä vikana on? Ehkä se sekamelskan fiilis tulee siitä, että itsellä on eri näkemys siitä, mitä pitäisi saada aikaan, mutta näin ulkpuolisen silmissä näyttää oikein hyvältä. Tsemppiä viikonloppuun. Kuulostaa vähän työläältä pitkän sairasloman jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.