makeup

Rokkarisilmät Avonin tyyliin

Heinäkuussa sain toisen Avonin paketin #bereMARKable haasteeseen liittyen. Tällä kertaa aiheena meille bloggareille olivat rokkarisilmät. Koska nyt on kesä, niin omat rokkarisilmäni olivat aika haaleat, sillä en halunnut liian tummaa meikkiä näin kesää vasten tehdä.

Tuotteet olivat kivasti käärittyjä matkapussukkaan, jossa on kivasti neljä eri lokeroa. Mukana oli kaksi sävyä meikkivoiteesta, kolme voidemaista luomiväriä, musta rajauskynä, vaalea luomiväripuikko ja ripsiväri. Meikkivoiteesta vaaleinkin oli liian tumma, joten en pystynyt niitä testaamaan.

avon_mark_beremarkable-haaste

avon_18hr_artist_eyeshadow_ink

Sen sijaan lila (Lasting Lilac) ja taupe (Totally Taupe) voidemainen luomiväri (18hr Artist Eyeshadow Ink) pääsivät rokkarisilmämeikkiin mukaan. Itse voidemainen luomiväri on aika kuivanpuoleista eli se kuivahtaa nopeasti luomille ja pysyy siinä. Omilla rasvaisilla luomillanikin (alla tietysti pohjustus) nämä pysyivät monta tuntia paikoillaan eikä värikään haalistunut.

avon_meikkihaaste_rokkarisilmat

avon_rokkarisilmat_haaste

Voidemaiset luomivärit ovat käteviä, jos väri vain on oikea. Niillä saa helposti yhden sävyn meikin aikaiseksi ja ne voi levittää joko sormin tai siveltimellä.

Onko teillä suosikkeja voidemaisista luomiväreistä?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.