beauty

Ripsien kestotaivutus

Sain noin viikko sitten ihan yllättäen päähänpiston, että haluan ripsien kestotaivutuksen. Niin kuin heti. Tai ainakin seuraavana päivänä. Niinpä varasin bussissa istuessa ajan ripsien kestotaivutukseen ja seuraavana päivänä istuinkin harjoittelijan tuolissa – ja kyllä, uskalsin mennä kokeilemaan opiskelijalle, ainoa paikka mistä tajusin saavani näin lyhyellä varoitusajalla ajan.

Toimenpiteeseen oli varattu puolitoista tuntia, mutta pääsin silti lähtemään vähän yli tunnin päästä. Olin tajunnut jättää piilarit kotiin ja lähteä toimenpiteeseen ilman meikkiä, näin ollen ei tarvinnut siellä alkaa sähläämään piilareiden poisoton kanssa tai pyytää tekijää poistamaan meikkiä.

Minulle valikoitui M-kokoiset muotit, joiden päälle siis ripset liimataan yksitellen. Koko toimenpide on kolmivaiheinen – ensin laitetaan ainetta, joka rikkoo ripsen oman muodon; tämän jälkeen laitetaan aine, joka pitää ripsen uudessa muodossa; ja lopulta ripset värjätään.

Taivutusten pitäisi kestää pari kuukautta – minulle kerrottiin että riippuen miten hoidan ripsiä ne voivat kestää jopa 12kk. Itseni tuntien, olen tyytyväinen, jos ne kestävät sen 6-8 viikkoa.

Minullahan on todella harvat, lyhyet ja näkymättömät ripset. Tässä vertailukuvat ennen ja jälkeen, pahoitteluni meikittömästä naamasta. Muutos on aika suuri, vaikka itse sanonkin.

yumi-lashes_kestotaivutus

yumi-lashes_kestotaivutus

yumi-lashes_kestotaivutus

Oudointa oli se, että ripseni osuivat yläluomeeni. Outo tunne, kun ennen niin on ainoastaan tapahtunut tekoripsillä.

En ole koskaan halunnut ripsipidennyksiä, sillä en osaisi olla niiden kanssa tarpeeksi varovainen ja epäilen, että ne näyttäisivät täysin naurettavilta minulla ja liian lyhyiden otto taas olisi melkein turhaa.

Nämä ovat olleet itselläni noin viikon, mutta palaan aiheeseen uudestaan, kun olen lähempänä kahden kuukauden kestoa – toivottavasti nämä kestävät sinne asti.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.