makeup

Rimmelin ja Sephoran meikinkiinnityssuihkeet

Päätin kertoa nyt yhdessä postauksessa näistä molemmista meikinkiinnityssuihkeista, sillä ne saapuivat elämääni about samaan aikaan ja ovat olleet käytössä siitä lähtien – oikeastaan ihan yhtä paljon.

Rimmelin #Insta Fix and Go meikinkiinnityssuihke on tarkoitettu sekä meikin alle että päälle suihkuteltavaksi, kun taas Sephoran Beauty Amplifier Set and Refresh Spray on tarkoitettu meikin kiinnittämiseen sekä päivän mittaan sen raikastamiseen.

sephora_beauty_amplifier_mist

Rimmelin suihke on Sephoraa tehottomampi, kerralla tavaraa tulee ulos vähemmän. Tämä on ehkä hyvä heille, jotka eivät halua uittaa naamaansa suihkeessa. Itse tykkään käyttää suihkeita paljon kerralla ja Sephoran antaa suuremman annoksen kerralla – silti todella hienojakoinen suihke.

Rimmel #Insta Fix and Go tuoksuu aika voimakkaasti kurkulle, mutta se häviää nopeasti iholle suihkuttelun jälkeen. Sephoran tuoksu ei ihan hirveästi tuoksu miltään – ehkä hieman raikkaalta, mutta jättää iholle viileän olon piparminttu-uutteen takia.

rimmel_insta_fix_go_mist

Sephoran suihkeen hinta (Puolan Sephorasta) on noin 14 euroa (80ml). Rimmelin tuote taas noin 11 euroa (100ml). Suomalaisena Rimmelin tuote on helpommin saatavilla.

Itse en ihan järkyttäviä eroja näiden kahden välillä ole huomannut – käytän kumpaakin. Meikki pysyy kummallakin hyvänä noin kahdeksan tuntia – en ole joutunut ennen tuota aikaa puuteroimaan edes T-aluettani.

Kiinnostaako meikinkiinnityssuihkeet? Kumpi näistä on enemmän mieleesi?

Rimmel saatu PR-näytteenä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.