makeup

Rimmel Clear Complexion Clarifying Powder

Sain keväällä (muistaakseni) testiin Rimmeliltä hieman tuotteita. Ja koska Rimmel Stay Matte on ollut erittäin hyvä, niin odotin aika paljon Clear Complexion Clarifying -puuterilta.

Puuteri tulee samantyylisessä rasiassa kuin edeltäjänsäkin, mutta värinä on tällä kertaa turkoosi. Tosi söpö sävy. Pakkaustyylin takia en itse tykkää tätä ottaa mukaan matkoille.

Itse puuteri on tosi hienoa ja vaikka se vähän mattaakin ihoa, niin ei niin paljon kuin edeltäjänsä. Tämä jättää ihon luonnollisen näköiseksi. Itse en ole pitkässäkään käytössä huomannut mitään suurta vaikutusta finneihin, mutta se on vaikeaa, kun ihonhoitokin muuttuu ihon räjähtäessä käsiin.

rimmel_clear_powder

Yksi suuri ongelma minulla on tässä puuterissa – tämä murenee. Siis tosi pahasti. En ole vielä edes saanut pannu näkymiin, mutta toinen sivu puuterista on alkanut murusta suuremmiksi ja pienemmiksi palasiksi. Tämän takia sen käyttö on vaikeaa, sillä murusia tippuu aina avatessa eikä puuterisutia pysty kunnolla pyörittelemään rasiassa.

Jos tämä pysyisi kunnolla pressattuna, niin todellakin ostaisin uudestaan. Puuterin hinta on 7,90 euroa ja lähin myyjä taitaa useimmiten olla päivittäistavarakauppa tai Sokos.

Oletteko te testanneet tätä uutuutta vai onko Stay Matte lemppari?

Tuote saatu PR-näytteenä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.