Uncategorized

REPAIR.ME / RE.STORE

“Onko sulla tänään jotain menoa, kun olet laittanut hiukset hienosti?”
“Mä pesin ne.”

Tuollaisen keskustelun kävin työkaverin kanssa pari viikkoa sitten, kun edellisenä iltana olin ekaa kertaa pessyt hiukseni Kevin.Murphyn Repair.Me-sarjan tuotteilla.

28514390496_e9c8617aab_b

Pääsin osallistumaan Kevin.Murphyn bloggaajailtaan ja vaikka olen tiennyt brandin olemassaolosta vuosia, niin en muista koskaan kokeilleeni heidän tuotteitaan.

Kevin Murphyn takana on samanniminen herra, joka hiusstylistina halusi sarjan, jonka takana on sama ajatus kuin ihonhoidossa. Niinpä brändi on tunnettu motostaan “skincare for your hair”. Tuotteiden on tarkoitus olla ilmankevyitä, jotta ne eivät lätistä hiuksia eivätkä saa niitä näyttämään väsyneiltä tai likaisilta. Pakkaukset ovat todella ihania ja ne ovat ekologisia – käyttävät vähemmän pakkausmateriaalia muotoilun vuoksi, ne on tehty kierrätetyistä muovipulloista ja ne voi joko kierrättää tai ne ovat biohajoavia. Tuotteiden aineosat on myös hankitty kestävän kehityksen alueilta ja muun ympäristön tuhoamista vältetään.

Oli aivan ihanaa saada kokeiluun uusia hiustenhoitotuotteita varsinkin kun olin juuri blondannut hiukseni. Ilokseni goodie bagistä ilmestyi Repair.Me -shampoo ja -hoitoaine sekä Re.Store yhdistelmähoito.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Repair.Me -shampoo on kaikkien Kevin.Murphyn shampoiden kanssa sulfaatiton. Itse käytän ihan iloisesti sulfaattia sisältäviä shampoitakin, omalla päänahallani ei ole ongelmaa sulfaatin kanssa. Tämä vain tiedoksi, jos joku haluaa sulfaatittoman shampoon. Se vaahdottuu erittäin samettisen pehmeäksi ja tuotteissa on todella voimakas – kylläkin aivan ihana – tuoksu. Repair.Me -linjan tuotteissa tuoksu on hedelmäisen raikas, johtuen luultavasti hedelmäentsyymeistä, joita tuotteissa on käytetty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saman linjan hoitoaine on taas todella liukkaan tuntuista ja se sisältää karitevoita ja aloe veraa. Sen on tarkoitus tehdä hiuksen pinta liukkaaksi, jotta se näyttää kiiltävältä ja saa hiuksista helpommin käsiteltävät. Herneproteiini ja acai -uutteet tuovat hiukseen ravitsevia aineita. Hoitoaine saa hiukset tuntumaan liukkailta, muttei latista niitä. Tuoksu on tässä yhtä voimakas kuin shampoossa ja tuoksu jää hiuksiin pitkäksi aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Re.Store oli alkuun hieman pelottava, sillä yhden tuotteen pitäisi sekä pestä hiukset, että hoitaa niitä. Tämä on tehohoito, jota käytetään 1-2 kertaa viikossa – riippuen tietysti omasta pesutahdistakin. Tämä hierotaan päänahkaan ja hiukseen ja annetaan olla muutama minuutti rauhassa, ennen kuin se huuhdellaan pois. Arvasin jo ennen käyttöä, ettei tämä tule toimimaan minulla. Mitään niin katastrofaalista ei tapahtunut kuin aikaisemmin samanlaisen tuotteen kanssa, mutta tämä ei vain pese hiuksiani tarpeeksi puhtaaksi. Hiukseni näyttivät heti kuivuttuaan siltä, kuin niitä ei olisi pesty päivään – kuivashampoolla tästäkin selviää, mutta inhoan käyttää heti pesun jälkeen hiuksiin mitään tuotteita. Joten ei, tämä ei toiminut. Kiertoon lähtee.

28514388036_4710ff25db_b

Repair.Me-sarjan tuotteet sen sijaan ovat niin ihania, että ne käytän ihan varmasti loppuun. Hiukset tuntuvat ihanan pehmoisilta ja näyttävät tuuheilta. Hiukset tuoksuvat aivan uskomattoman hyviltä ja kiiltävät kuin ne olisi juuri värjätty. En usko, että pystyn ihan oikeasti kyllin hyvin tuomaan esille, että kuinka ihanista tuotteista on oikeasti kyse. Nämä vain sopivat sekä hiuksilleni, että päänahalleni paremmin kuin hyvin ja näistä tuli kertaheitolla parhain shampoo-hoitoaine-yhdistelmä, jota olen koskaan kokeillut. Vaatimattomasti sanottuna.

Rakastuin.

Kevin Murphya voi ostaa kampaamoista sekä joistain nettikaupoista. Hinnat liikkuvat 30 euron molemmin puolin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.